gonuldostu82
Üye
valla hovam ben hiç bir fark göremedim şu leptopu düzeltim orjinal romu geri kurup bitek bu kilit açmayı üstüne kurcam o kadar yani o costum romu kaldırcam hocam.
valla hovam ben hiç bir fark göremedim şu leptopu düzeltim orjinal romu geri kurup bitek bu kilit açmayı üstüne kurcam o kadar yani o costum romu kaldırcam hocam.
aslında ben de kaldırmak istiyorum öyle ayar oldum ki ne işe yarıyor hala çözemedim nasıl olacak o iş tekrar mı kuracaksın valla telefon papates tarlasına döndü
neyse bu arada yeni işin hayırlı olsun
teşekkürler hocaamaynen hocam ya tel kafayı yicek en son ama deneme yapmadanda içim rahat etmiyo deneme yanlma yoluyla buralara kadar geldik hafta sonu güzel bi rom atıcam herşeyi ayarlıcam ve yeni güncelleme çıkana kadar bida dokunmucam
ya bende öyle diyorum hiç rahat duramıyorum illa bir yerlerini kurcalayacağım neyse ben Allah tan titanium beckap ile telin tüm sistemini yedeklemiştim o gün şimdi oyunları filan yedekleyip sistemi geri yükleyeceğim yani ilk xxlq4 dü yüklediğim güne ve saate geri döneceğim sadece şu thuzderZap kernel i yükleyeceğim
arkadaşım için rahat olsun benimde klon imei
ben yaptım bişey olmadı root da yaptım hiç bi sıkıntı olmadı tavsiye ederim cihaz süper oluyor :P
Arkadaşlar ben xda forumunda bir konu buldum ama anladığım kadarıyla sizin istediğinizi sunuyor.
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37503348&postcount=61
Sizde bir inceleyin isterseniz. Transparan bildirim sayfası ve dalgalanmalı kilit ekranı için sanırım bu??
evet arkadaşlar öncelikle konuya katkıda bulunduğunuz için teşekkürler s3 deki gibi harbiden kilit ekranı açılıyor şimdi anlatımı yapıyorum
recoveri moddan yüklüyoruz usb hata ayıklama sahte konumlara izin verme filan bunlar aktif olsun ve zipli RippleUnlock-CWM telin dahili hafızasına atın , teli kapayın ; ses artırma /home/power tuşları bunlara basılı tutun , bu üç mod rocoveri modu açıyor şimdi sıralamayı takip edin
1)install zip from sdcard
2)choose zip from sdard
3)RippleUnlock-CWM dosyasını bulun ses artır ve kısma tuşlarını kullanarak , power tuşu ile yükleyin sonra geri çıkın
4)reboot system now tuşuna basarak yeniden cihazı başlatın
buyurun bu da videosu s3 ün aynısı arkadaşlar bu s3 deki bigi
[video=youtube;8aDqirRWDlc]http://www.youtube.com/watch?v=8aDqirRWDlc[/video]
evet arkadaşlar öncelikle konuya katkıda bulunduğunuz için teşekkürler s3 deki gibi harbiden kilit ekranı açılıyor şimdi anlatımı yapıyorum
recoveri moddan yüklüyoruz usb hata ayıklama sahte konumlara izin verme filan bunlar aktif olsun ve zipli RippleUnlock-CWM telin dahili hafızasına atın , teli kapayın ; ses artırma /home/power tuşları bunlara basılı tutun , bu üç mod rocoveri modu açıyor şimdi sıralamayı takip edin
1)install zip from sdcard
2)choose zip from sdard
3)RippleUnlock-CWM dosyasını bulun ses artır ve kısma tuşlarını kullanarak , power tuşu ile yükleyin sonra geri çıkın
4)reboot system now tuşuna basarak yeniden cihazı başlatın
buyurun bu da videosu s3 ün aynısı arkadaşlar bu s3 deki bigi
[video=youtube;8aDqirRWDlc]http://www.youtube.com/watch?v=8aDqirRWDlc[/video]
hocam transparan bildirim sayfası derken ? bildirim sayfasının şeffaf olmasından mı bahsediyon ?
- - - Eklendi - - -
hocam anlatım süper olmuş ellerine emeğine sağlıkZALAZULA'nın dediği romu yükledin dimi ?
- - - Eklendi - - -
bişey daha sorcam hocambu romda bildirim çubuğunda batarya göstergesi yanında batarya yüzdeside var mı ? yoksa onu biz yapabiliyormuyuz ?
hani şu koyduğun s3 videosundaki s3 te var ya ondan
bir modeli NFC olup olmadığı nasıl anlaşılıyor ?
evet var ayarlardan ekran kısmına gir oradan batarya göstergesini aktif et
xplz benim i9070 acahip kasıyor bazen kapanıyor flash sorunu zaten malum yükleyenler sizdede kasma oluyormu görev yönetisi bile açılmıyor bazen yüklediğime pişman oldum bu nasıl güncelleme samsunga yakışmamış
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
|
| I9070XXLK2 | 2.3.6 |
|
|
| I9070XXLD1 |
batarya konusunda sana katılmamak mümkün değilben k2 ye dönmeyi denedim başaramadım makina açılmıyor sürekli ekranda samsung ve telefon modeli yazıyor geri dönmeyi başaran varsa burda paylaşsın lütfen
- - - Eklendi - - -
tekrardan xxlQ4 kurdum şimdi hada iyi. fazla kasmıyor, internet hızıda artmış ama batarya yı sömürüyor resmen
sayım gönüldostu verdiğiniz linki yükledim 2.3.6 ya geçtim telefonda sıkıntı yok stabil çalışıyor ama türkce dil destegi yok türkçe diye yazmışsınız acaba benmi yanlış birşeyler yaptım. yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?