galaxy s-7562 galaxy duos orjinal rom yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s-7562 galaxy duos orjinal rom yardım
arkadaşlar intenette nette her yerde aradım sonunda galaxy s duos orjinal romunu buldum ama yükleyemiyorum yüklemeyi bil miyorum odin ile nasıl yüklerim bu dasyayı tele ?

rar dan çıkardıgım zaman bu dosyalar çıkıyor

şimdi bu dosyayı nereye yerleştiregim yardım eder misiniz hangisini tıklayacagım

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar telefonum rootlu rootlu güncelleme yapmayınız diyorlar ama unroot dosyasını nereden bulacagım onu bilmiyorum =?

kuafor2009

Üye
selam arkadasim bende samsung s duos var bende rootladim. superuser i telefona yukledigim bi program sayesinde kaldirdim. root uninstaller pro <<<< adli program sayesinde>>> super user <<< i sistemden silebilirsin ardindan orjinal rom u yuklemeye gelince cikan dosyalari siralicaksin modem css pda vs buna benzer gibi fakat siralamasini netten bulabilirsin bendeki resimde baska site reklami var oda yasak oldugu icin yukluyemiyorum ama bana sorcak olursan bi surek beklersen>>> jelly brain 4.1.1<<< surumu yukselicek o sekilde bulunan rom yani root silinmis olur kardesim. ins yardimci olabilmisimdir

scatman808

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim ellerine saglık da bu güncelleme ne zaman gelecek net bi bilgi warmı nereden ögrenebiliriz bunu 2 arkadaş aynı teli aldık arkadaşa güncelleme ile ilgili birşeyler gelmiş bilmediginden iptal etmiş şimdi de bulamıyoruz güncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt