galaxy s 5660 2.3.3 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrarengizk

Üye
2.3.3 kadar berbat bir sürüm olamaz gio için, deli olacam 2 gündür, 2.3.4 ün tr si çıkmazsa bir kaç güne 2.2.1 e yol gorundu demektir

----------Eklendi @ 19:31:38 ---------- Yazıldı @ 19:30:16 ----------

oldu harika ram çoğu zaman kasıyodu kasma falan yok ekran froyodaki gibi erken geliyo ram düşük seviyede harici hafıza artmış ve sinsal seviyesini gösteren simge yeşil olmuş radyoda gayet ii çalışıyo türkiye versiyonu gelsin türkiyede o sürümü yüklettiririm kurban bayramında türkiyeye geliom

Türkçe desteği varmıdır peki ?

----------Eklendi @ 19:42:11 ---------- Yazıldı @ 19:31:38 ----------

oldu harika ram çoğu zaman kasıyodu kasma falan yok ekran froyodaki gibi erken geliyo ram düşük seviyede harici hafıza artmış ve sinsal seviyesini gösteren simge yeşil olmuş radyoda gayet ii çalışıyo türkiye versiyonu gelsin türkiyede o sürümü yüklettiririm kurban bayramında türkiyeye geliom

2.3.4 için hangı rom u yukledın bende bir deneyeyım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
var xppg sürümü

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye

2.3.3 ün bence en buyuk sorunu ram ve ekranın 1-2 sn geç yanması düzlmesine sevindim 2.3.4 ü beklicem kiesten inş gene ilk haberi ben veririm :d:

bide bi sorum olacak genelde ram tüketimi ne kadar yazarmısın

umutku84

umutku84

Üye
hollanda sürümü türkçe olmuyor demi :)

----------Eklendi @ 02:23:30 ---------- Yazıldı @ 02:22:07 ----------

2.3.3 ün bence en buyuk sorunu ram ve ekranın 1-2 sn geç yanması düzlmesine sevindim 2.3.4 ü beklicem kiesten inş gene ilk haberi ben veririm :d:

bide bi sorum olacak genelde ram tüketimi ne kadar yazarmısın
ekranın geç yanma sorununu nasıl çözdün :/

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
evt türkçe oluyo

xinsurer

xinsurer

Üye
Tam Türkçe desteği değildir o, mesajlarda karşı tarafa farklı karakter gönderme sorunu olabilir onda da.. *#272*imeino# yapınca TUR seçeneği geliyor mu o romda (tahminimce gelmiyordur)..

umutku84

umutku84

Üye
peki hollanda olmasinin eksileri ne

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
bende de var o sorun ama pek de abartılacak bi yanı yok.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
zaten ben ailemle falan konuşuyorum türkçe arkadaşlarla ise flemenkçe yazışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt