Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
3GB RAM,QHD ve EXYNOS 7420'ye çöp diyecek kadar samimisin yani?yeni bir çöp doğuyor
normalde 4 değil mi? niye gidip 3gb alalım3GB RAM,QHD ve EXYNOS 7420'ye çöp diyecek kadar samimisin yani?
Avrupaya geliyor zaten senin mağazalarına gelmez yüksek ihtimalle.normalde 4 değil mi? niye gidip 3gb alalım
Türkiye global haritalarda avrupa diye geçer . Çok nadir Asya deniyorAvrupaya geliyor zaten senin mağazalarına gelmez yüksek ihtimalle.
Öyle ama Türkiye'ye 4GB Ramli model geldi.Türkiye global haritalarda avrupa diye geçer . Çok nadir Asya deniyor
sevinsek mi üzülsek miÖyle ama Türkiye'ye 4GB Ramli model geldi.
AVRASYA diye bakarsın ikiside gelirsevinsek mi üzülsek mi
Farkımız tarzımız diyerek avunalımAVRASYA diye bakarsın ikiside gelir
neo modelinin amacını çözemedim pekBakarsın NEO çıkar"Note 5 Neo"
Model ismini daha ne kadar arttırabilirimin peşindeneo modelinin amacını çözemedim pek
Alan kişi eski model almadım desin diye yapılmış bir isim bence.neo modelinin amacını çözemedim pek
Işte kafalar burada karıştı çünkü f model sadece Tr için üretilir idi . Demekki bu sefer Türkiye 3 cu ülkeler listesine girmedi yada 3gb ram li olan daha üretimde olduğu için farklı bir model olabilir fhd pil avantajı ve düşük fiyat için üretilebilirÖyle ama Türkiye'ye 4GB Ramli model geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?