Galaxy A6+ Basın Görselleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy A6+ Basın Görselleri Sızdırıldı


Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6+ akıllı telefonlar, bu ayın başlarında FCC sertifika sürecinden geçmişti. İki akıllı telefonun Polonya'lı bir perakendecinin web sitesinde listelenmesinin ardından şimdi de Galaxy A6+ modelinin basın görselleri ortaya çıktı. Görüntüler, akıllı telefonun yekpare metal tasarımını, çift arka kameralarını, arkaya monte edilmiş parmak izi sensörünü, soldaki özel çift SIM ve microSD yuvalarını, ön flaşı ve sağ taraftaki hoparlör ızgarasını gösteriyor.



Bu sızıntı aynı zamanda, Samsung Galaxy S6 ve Galaxy A6 + akıllı telefonların, sırasıyla 5,6 inç ve 6 inç Full HD + Super AMOLED 18: 9 ekranlar, Samsung Exynos 7870 Octacore yonga seti, 4GB RAM, 32 veya 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve Samsung Experience 9.0 özelliklerini de ortaya koyuyor. Samsung Galaxy A6 ikilisi Mavi, Siyah ve Altın renk seçeneklerine sahip olacak ancak hala batarya kapasitesi ve kamera özelliklerinin detaylarına dair bilgi bulunmuyor.



2018 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen hem Galaxy A6 ikilisi hem de diğer yeni Galaxy A serisi akıllı telefonlar hakkında daha fazla ayrıntıyı ise bir kaç hafta içinde ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.
 


Üst Alt