Galaxy Note II kullananlar Yorumunu Esirgemesin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note II kullananlar Yorumunu Esirgemesin..
Beyler farkındayım 3. telefon konum ama bu son söz veriyorum :D Artık kesin bir şekilde telefon alıyorum aklımda Note II var hepsiburada'dan almayı düşünüyorum.. ( Daha ucuza satan güvenilir bi yer varsa tavsiyeniz ordanda alabilirim )

Kullanan arkadaşlara ekran boyutuyla ve hafızayla ilgili sorularım var..

1- Ekran boyutu rahatsız edici düzeyde mi ? Cebe falan sığar mı ve koruma kılıfı falan gerekli mi ?
2- Bu telefon beni kaç sene idare eder ? Ne zamana kadar güncelleme alır ?
3- 16 GB almayı planlıyorum, hafıza kartı takılabiliyo mu ?
4-Samsung Galaxy S3 ile ciddi performans farkı var mı?
5-Telefonla konuşurken çok rahatsız ediyo mu ? ( Sokakta falan )
6-Kamerayı çok kullanan birisiyim, memnun musunuz kamerasından ?
7-Kutu içeriği nasil ? Kulaklik performansi iyi midir ?
8-Size göre telefonun eksikleri var mı ? Eksi yönleri yani..
9-Aldığınız için pişman oldunuz mu ? 1.800 Liram olsa şimdiki aklımla şu telefonu alırım dediğiniz bi telefon var mi ?

Şimdiden çok çok teşekkür ederim

vegatablo

vegatablo

Üye
ya kardeşim am sende kurtul bizde güzel telefon 2 sene orjinal romla 2 sene custom romla kullanırsın

mesutgaga

mesutgaga

Üye
telefoncu.coma bak bi dotum kapıda nakit ödeme yapabiliyorsun

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim am sende kurtul bizde güzel telefon 2 sene orjinal romla 2 sene custom romla kullanırsın

Sakin bilader.. Daha önce az araştırmayla 800 liralık telefon aldım çok pişman oldum ayni şeyi yaşamak istemiyorum ve bolca araştırma yapıyorum.
Anlayış göstermelisin.
Rahatsız oluyorsan yorum yazmazsın konuya girmezsin bu kadar basit.
Yinede yorumun için teşekkürler.

Yok kardeş o telefoncu.com güvenilir gelmedi..

mesutgaga

mesutgaga

Üye
peki hepsiburada.com güvenilirmi

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim rahatsizlik ne demek yok öyle bir sey tabiki soracakain fakat o telefon zaten en gelismis özelliklere sahip bunu sende anlayabilirsin kullanmadim fakat cok iyi oldugunu biliyorum beni uyardigin icin ben tesekkur ederim

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsiburada.com güvenilirmi

Bana göre evet. Daha öncede çok kez alışveriş yaptım. Ama şimdi oraya takılmayalım telefon her türlü bulunur diğer soruların cevapları lazım bana :D

@vegatablo Onu bende biliyorum eyvallah da sorduğum sorulara bakarsan performans ve özellikleriyle ilgili tek sorum yok S3 le karşılaştırma sorum var sadece onun haricinde tamamen kullanımla ilgili

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bana göre evet. Daha öncede çok kez alışveriş yaptım. Ama şimdi oraya takılmayalım telefon her türlü bulunur diğer soruların cevapları lazım bana :D

@vegatablo Onu bende biliyorum eyvallah da sorduğum sorulara bakarsan performans ve özellikleriyle ilgili tek sorum yok S3 le karşılaştırma sorum var sadece onun haricinde tamamen kullanımla ilgili
aralarında 1 gb ram performansı var baya bir batarya fatkı var note2de bataryayı bitirmek imkansız gibi bir gnde note2 piksel dizilimi yeni steki eski note2 daha sağlam drop testte gördüm ama sen kesinlikle bir koruma kabı al 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor şu an için en iyi telefonlardan param olsa koşarak gidip almıştım kesinlikle koruma kabı al derim

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
aralarında 1 gb ram performansı var baya bir batarya fatkı var note2de bataryayı bitirmek imkansız gibi bir gnde note2 piksel dizilimi yeni steki eski note2 daha sağlam drop testte gördüm ama sen kesinlikle bir koruma kabı al 3d oyunları rahatlıkla oynatıyor şu an için en iyi telefonlardan param olsa koşarak gidip almıştım kesinlikle koruma kabı al derim

Çok teşekkür ederim.. 1.800 -1.900 civarlarinda en iyisi note II mi diyorsunuz şimdi yani ?

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim benim ilk android telefonum s3 sonra onu babam aldi bende s2 aldim arlarinda bana gore ekran biraz hizdan baska fark yok s2 4.1.2 test sürümü yuklu s3 gorunumlu s2 oldu eger sen 1500 liraya s3 alicaksan alma git s2 al daha saglam tabiki s3 de cok guzel fakat s2 de ayni fakat note-note2 süper ekran büyük + spen yani dha iyi hafiza karti takiliyor kamerada bence guzeldir bnm s2 bile super cekiyor bence pisman olmazsin alabilirsin simdiden hayirli olsun

• Beğen
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagolasin yorumun icin :)

vegatablo

vegatablo

Üye
önemlidegil kardesim

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Başka yorum ??? Kullananlar ??

avcitalip

avcitalip

Üye
gittigidiyor'a bakmanı tavsiye ederim belki daha uyguna bulabilirsin,S3 ile aralarında 1 GB't ram + LTE 4G var

o 1GB'tlık fark epey bir fark oluşturuyor :evet: bence biraz bekle s4 gelecek :evet: bu cihaz seni bence en az 3-4 sene götürür eğer değiştirmezsen,samsung 2 yıl güncelleme veriyor zaten ama başka bir amiral gemisi gelince güncellemeler acayip gecikiyor mesela s2'ye 4.1 JB'nin halan daha resmi olarak gelememesi :evet:

hafızayı 64 GB'ta kadar kendin arttırabiliyorsun + OTG desteği sayesinde flash disk bile takabiliyorsun :evet:

başka cihaz olarak sana beyaz hTC One X'i öneririm onlarda çok güzel :evet:

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Sıra bende :)
1. Cepte sorun yok sadece otururken çıkarmak zor.
2.yaklasik 3 sene kadar iyi derece idare eder. 2 yıl kadar da destek alır.
3.64gba kadar hafiza kartı takabilirsin.
4. S3 ile belirgin fark var. Özellikle büyük ekran olması çok iyi. Bugün itibariyle 2 arkadaşımda s3 var. 2 arkadaşımda 4s. Emin ol en akıcısı not2 ve 4s. S3 bazen gereksiz takilmalar yapabiliyor. Ayrıca oyunlardan çıkış hızı falan not2 kadar iyi değil. Hele kibatman ile beraber most wanted oynanamadigini düşünürsek :zzz:
5.baskalari benim umurumda olmadığı için beni hiç rahatsız etmedi. Ancak pide yaptırmaya gidince adam o telefonmu yoksa başka bişey mi diye sordu :zzz:
6.kamerasi s3 e göre az daha iyi. Bwn çok memnunum. Yaklaşık 6 7 cm ye kadar odaklayabiliyorum. Çok iyi yakın çekim fotoğrafları var. Ancak çok yaklaştırınca kendini bozuyor.
7. Kutu içeriği normal. Kulaklık benim kulağıma uymadığından dolayı deneyemedim ama babamın ve kardeşimin hoşuna gitti. İyi gözüküyor.
8. Bence - yönü yok. Sadece ses kartının çok iyi olmaması biraz can sıkıcı.
Eğer tek amacın oyun ise htc one x+ ya da bekle tegra4lu cihaz al.

• Beğen
Tepkiler: Artles ve avcitalip
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
En güzel iki cevaptı sanırım çok çok teşekkürler :D

Tek amacım oyun değil ve One X fazla hoşuma gitmiyor nedense tasarım ve arayüz olarak..

Ayrıca S4 beklemem imkansız gibi birşey hayatta o kadar zaman bekleyemem ve illaki ondanda yenileri çıkıcak bunun sonu gelmez gibi :)

avcitalip

avcitalip

Üye
En güzel iki cevaptı sanırım çok çok teşekkürler :D

Tek amacım oyun değil ve One X fazla hoşuma gitmiyor nedense tasarım ve arayüz olarak..

Ayrıca S4 beklemem imkansız gibi birşey hayatta o kadar zaman bekleyemem ve illaki ondanda yenileri çıkıcak bunun sonu gelmez gibi :)

tabi buda senin kararın bence mayısta falan çıkar :evet: çok beklemezsin yani ama note 2 de iş görür yani kolay kolay çöp olmayacak cihazlardan note 2 :evet:

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi

tabi buda senin kararın bence mayısta falan çıkar :evet: çok beklemezsin yani ama note 2 de iş görür yani kolay kolay çöp olmayacak cihazlardan note 2 :evet:

Usta ben heves etmişim son 2 haftadir gün sayiyorum android için birde S4 mü bekleyeceğim ? :D

ka_za

ka_za

Üye
Ac youtubedan karşılaştırma vidyolarına bak bence

aleranol

aleranol

Üye
Direk not2 al iyiki aldım dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt