Galaxy Note için öneri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note için öneri...
Arkadaşlar artık dönüşü olmayan bi yola giriyorum ve galaxy note alacağım bu hafta... Bakın lütfen + ve - lerini bana belirtmeniz kararım açısından çok önemlidir. Alıp pişman olmak istemiyorum. Beni cezbeden şeyi tabiki 5.3 inch ekranı. Ama - ler fazla ise almayacağım... Şuan Nokia N8 kullanıcısıyım. Symbianın yapamayacağı neleri yapar android? Note kullanışlımıdır?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş eğer boyutu seni rahatsız etmiyosa başka düşüneceğin bişey yok galaxy note ile ilgili birkaç konu var oradaki yorumları oku yardımcı olcaktır sana

----------Eklendi @ 21:14:32 ---------- Yazıldı @ 21:07:42 ----------

kardeş o telefonla neredeyse yapamayacağın bişey yok
- si deyebileceğim tek şey boyutu olurki o da seni cezbediyomuş zaten

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
boyutu senin için cezbedici ise gerçekten güzel telefon.ben N8den sonra galaxy s2ye geçtim bu ekran ne böyle dedim içimden:)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Note gerçekten pc yi bıraktırırmı bi tablet gibi ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş zaten tebletten bi farkı yok tablet bıraktırabiliyosa o da bıraktırır merak etme
eğer boyutu seni rahatsız etmeyecekse kesinlikle pişman olmazsın

tahsin50

tahsin50

Üye
note kullanıyorum çok memnunum herşeyiyle on numara telefon pişman olmazsın derim

mraz

mraz

Üye
Bende N8 den Note a geçtim.Note ekranı,interneti,oyun ve uygulamalarıyla harika bişey.Simdi n8 ile karsılastırıyorumda nokianın baya bi kahrını çekmişiz be yaw!!!

PriZm

PriZm

Üye
tek - yonu buyuk olmasi. + lari ise say say bitmez.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu s-pen ekranı çiziyormuş birkaç yerde foto da gördüm bu konu ile ilgili... Doğrumudur bu? bu arada ekran için koruyucu kullananlar varmı note da varsa S-peni etkiliyormu?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bu dediğini duymadım çizileceğini sanmıyorum
koruyucu kullanabilirsin spen i etkilemz sanmıyorum

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Benim acimdan tek eksisi boyutu sizin icin onemli degilse +sini say say bitmez

musbek56

Üye
Galaxy Note' un Seni cezbeden tarafı 5.3 ekranı ise hiç durma ve hemen al. Zira bu cihazın tek ve zor tarafı ekranın bu kadar büyük olması. Özellikle cepte taşımak ve konuşmak bakımından çok rahat olduğu söylenemez. Diğer yönlerini konuşmaya bile gerek yok. Bir insan böyle bir cihazdan ne bekliyorsa onu bulabilir. Ben galaxy S2 kullanmakta iken Galaxy Note geçtim. Son derece memnunum. Ancak ekranın 5.3 yerine 5 inç olmasını tercih ederdim.

Türe

Türe

Üye
boyutu gerçekten büyük ama karar senin onun haricinde tablet görevi görür zaten her işini yaparsın

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yurtdışındaydım pek bakma fırsatım olmadı bugun bizzat inceledim cihazı... Gerçekten tam aradığım bir alet... Haftaya androidli ve Note'lu olarak aranızda olucam kısmetse

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
aga telefonun boyutu asıl sıkıntı olan ama tabi ki seni cezbettiriyor ise tabiki al nokia n8 de yapamayacın her sey bunda yapılır .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt