Bahsettiğin şey bataryanın delinmesi ile oluyor bu mu dengesiz olması ? Oksijen ile tepkimeye giriyor. Dışı zeki insanlar tarafından delinmesin diye metal oluyor.Batarya teknolojisi zaten çok dengesiz. Telefonundaki bataryayı al çatal sapla bak ne oluyor? Her gun durup dururken telefonlar zaten patlıyordu. Note7 de kronik çıkınca diğerlerinin haber değeri arttı sadece.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Her gün cepte durup dururken telefonlar zaten patlıyordu. Çok nadir bir olay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ama note7 olayından sonra bunların haber değeri arttı birden sağda solda patlama haberleri ortaya çıktı. Eskiden de zaten patlıyorlardı ama haber yapmaya değmeyeceği için yapılmıyordu.Bahsettiğin şey bataryanın delinmesi ile oluyor bu mu dengesiz olması ? Oksijen ile tepkimeye giriyor. Dışı zeki insanlar tarafından delinmesin diye metal oluyor.
içi dışı kaliteli yaptılar mı donanım bir tık geride olsa bile satılabilir derim ben.Sony yapar ama lg bu saatten sonra birsey yapacağı kalmadı
aynen mantıklı bir hareket olur.Xperia XZ'nin fiyatını biraz düşürseler hem onlar hemde kullanıcılar için çok iyi olur
yapması lazım açınca sadece geri iade edin yazmalı ekrana benim anlamadığım kullananlar nasıl bir zeka ile kullanıyo adamlar iade kabul ediyoz dediler hala kullanıyolarSamsung Yakın Zaman İçerisinde Note 7'yi Kullanılmaz Hale Getirilmek İçin Güncelleme Yaya Bilir Note 7'si Olana Duyurulur!
Şuan zaten amiral gemisi olarak patlamayan cihaz neredeyse yok biliyorum. Ancak bu çok nadir bir durum illa ihmaller sonucu oluyorHer gün cepte durup dururken telefonlar zaten patlıyordu. Çok nadir bir olay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ama note7 olayından sonra bunların haber değeri arttı birden sağda solda patlama haberleri ortaya çıktı. Eskiden de zaten patlıyorlardı ama haber yapmaya değmeyeceği için yapılmıyordu.
tabi güncellemeyi kesmeyecekler s7 den başka tel mi kaldı güncelleme verilecekBizim s7'lere gün doğdu 3 sene güncelleme kesilmez artık
Bu arada harbi harbi anons ediyolar hava alanlarında
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben adım gibi eminim sıkıntısız çıksa bile illa arıza çıkaran biri olacaktır ve "note 8 de patlıyor!" diye haber olacak.Demi
Galaxy s8 öyle bişi yapmalıki note 7 faciasını kapatsın samsung ama bundan sora her çıkardığı telefon patlar o haberi yaparlar yine adın çıkmış 9 misali
zorla patlatırlarBen adım gibi eminim sıkıntısız çıksa bile illa arıza çıkaran biri olacaktır ve "note 8 de patlıyor!" diye haber olacak.
NOte 8 'den önce s8 var dahaBen adım gibi eminim sıkıntısız çıksa bile illa arıza çıkaran biri olacaktır ve "note 8 de patlıyor!" diye haber olacak.
Çünkü haber değeri var. Mesela snapdragon 810 da oluşan sorunlardan sonra "820 de ısınıyor!" Tarzı haberler yapıldı. Muhtemelen 830da da yapılacak.zorla patlatırlar
niye yapsın ki adam bunu![]()