GALAXY NOTE 4'MU XPERİA Z3'MU

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bence görünüm olarak beğendiğinizi alın ve bir de boyut konusunu düşünğn . İkisi de gayet iyi.

0MG90

0MG90

Üye
Bence Z3. Tasarım diğer Z'lere göre daha şık artık. Özellikle bakır rengiyle müthiş gözüküyor cihaz.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Invoke
KayraBey

KayraBey

Üye
Note4

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
alical33

alical33

Üye
Ya orası öylede haklısında iphone belki tema falan yüklenilmiyordur hem androidde biraz özgürlük te var o açıdan da düşünüyorum birde.
Jailbreak çıkar yakında tweak yüklersin istediğin kadar

• Beğen
Tepkiler: ogudeg ve B.A.R.O.N
berkoto38

berkoto38

Üye
xperia derim ama z3 deil z2 cünkü farkları fazla deil fiyat olarak diyorum sıkıntı yoksa tabiki z3 samsung u boşver

• Beğen

MaxipmaN

Üye
güncelleme konusunda sonyda iyidir.
örnek: Xperia z de android 4.1 ile çıkmıştı şu anda en güncel 4.4.4 android sürümünü çoktan aldı bile.
Evet ama note4ü kisaca inceledim şekli bi garip tuhaflık var tipinde anlayamadim ama çok modern duruyor

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Aslında z3 daha ağır basıyor da hem ulkemizede gelmedi daha ne zaman geleceğide belli değil fiyatıda 2500 :tl: geçerse note 4 alırım

Invoke

Invoke

Üye
2500 olamaz. 2200 olur, Z2'de düşer. Sanırım.

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Stabilite konusunda ve hız konusunda hangisi daha iyi note 4'mü veya xperia z3'mü

Daha piyasaya cikmamis z3 ile hic kullanilmamis note 4 un stabilitesini hizini nasil soruyorsun ve buna cahil millet nasil yorum yapiyor inanamiyorum burda yapilan yorumlara gore mi bu iki telefondan birini alacaksin kardes buyuk hata yaparsin.

• Beğen
2en

2en

Üye
Para olsa ikisinide alırdım ama galiba Z3 diyecegim :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Şimdi ikisinden birini seçen fikirleri farklı olmalı note serisi daha özgür kalem cabası. Iş odaklı ders ve çizim odaklı tablet işini üstlenmiş . Ona göre karar vermeli bence karşılaştırma bile olamasi yanlış

• Beğen

emrebegen

Üye
4 5 sene kullanacaksan z3 al. Suya toza dayanıklı. Samsung plastik.

furkankaya559758

Üye
Z3 almanı öneririm. Sony'den sonra Samsung'a bakmazsın.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
htc one m8 nasıldır dün bir arkadaşın elinde test ettim baya bir hızlı geldi ve hiç takılma falanda olmadı

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
htc one m8 nasıldır dün bir arkadaşın elinde test ettim baya bir hızlı geldi ve hiç takılma falanda olmadı
HTC one serisi dünyada en kaliteli kasa üretir hiç bir baba yiğit marka yüreği yemiyor öyle kalite yapmaya

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt