GALAXY NOTE 4'MU XPERİA Z3'MU

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
GALAXY NOTE 4'MU XPERİA Z3'MU
Arkadaşlar galax note 4 ve xperia z3 arasında kaldım 2sininde artıları eksileri nelerdir hangisinin güncelleme desteği daha uzun olur teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Note 4 kalemi ve iş hayatına yönelik tasarımıyla iş hayatında elektronikle iç içeysen daha kullanışlı olur.

Z3 Batarya ve fiziksel sağlamlık performansı olarak önde gider. Ayrıca kamera ve oyun oynamada Z3 yine önde gider.

Z3 Compact düşünürsen eğer batarya ve hız performans'ı gayet yüksek bir model.

Bu 2 seçenekten ben Z3 diyorum ama Z3 Compact'a bakmanı öneririm. Bu senenin Android performans kralı o olacak.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 bataryada önde
Sağlamlık testinede iyi çalışılmış.
Kamera dersen ben note 4 derim 0.3 saniyelik hızlı odaklaması var ayrıca ön (selfie) kamerası 90 derecelik geniş bir açıya sahip
Oyun desen her ikiside iyidir ama note 4 de android L ile 64 bit desteği gelecek. Yani z3 e takar. Ben note 4 derim.parmak izi okuyucuda önemli bir artı.
Eksileri güncellemede samsung a güven pek olmaz.
Su geçirmez mi bilmiyorum ama eger su geçirgense buda bir eksi olabilir.
Onun dışında hiçbir eksiği yok diyebilirim.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Note 4 kalemi ve iş hayatına yönelik tasarımıyla iş hayatında elektronikle iç içeysen daha kullanışlı olur.

Z3 Batarya ve fiziksel sağlamlık performansı olarak önde gider. Ayrıca kamera ve oyun oynamada Z3 yine önde gider.

Z3 Compact düşünürsen eğer batarya ve hız performans'ı gayet yüksek bir model.

Bu 2 seçenekten ben Z3 diyorum ama Z3 Compact'a bakmanı öneririm. Bu senenin Android performans kralı o olacak.

Stabilite konusunda ve hız konusunda hangisi daha iyi note 4'mü veya xperia z3'mü

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Z3 daha iyidir, Samsung Touch Wiz'i yenileyeceğini söylüyor, o zaman işler değişebilir ama şimdilik Z3 önde.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stabilite konusunda 2 cihazda iyidir yani arayüzde ne note 4 kasar nede z3

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Samsung'un işlemcisi güçlü görünsede yükü çok ağır olduğu için işlemcinin yarısı sisteme çalışıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un işlemcisi güçlü görünsede yükü çok ağır olduğu için işlemcinin yarısı sisteme çalışıyor.
Kaynakça var mı sonuçta bir yerden okumuş olmalısın. Touchwiz ağır olabilir ama sistemin yarısının ona çalıştığını söylediğine göre bir kaynağı vardır?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kaynakça var mı sonuçta bir yerden okumuş olmalısın. Touchwiz ağır olabilir ama sistemin yarısının ona çalıştığını söylediğine göre bir kaynağı vardır?
Galaxy S4'te boşta 1.42 GB ram çalışıyor. Ram temizleyince 4-5 dakikalığına 1.10 GB'a düşüyor. Kriminal araştırmaya gerek yok. :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve B.A.R.O.N

furkankaya559758

Üye
Note 4 büyük ekran, S-Pen gibi özellikleri ile daha iyi. Z3 kamera, batarya gibi konularda daha iyi. Ben olsam Z3 alırdım.

MaxipmaN

Üye
Ornek olarak note2 4.1.1den 4.4.2ye geldi ve 4.4.4 alacak buyuk ihtimalle bu tür bir destek size yeterli ise note4 derim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ANIL

ANIL

Admin
Galaxy Note 4'ün ekranı büyük olduğu için ben tercih etmezdim. Xperia Z3 hafif ve daha ince. Tasarım olarak önceki Xperia Z cihazlarına göre daha iyi. Destek konusunda iki telefon sıkıntı yaşamaz.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4'ün ekranı büyük olduğu için ben tercih etmezdim. Xperia Z3 hafif ve daha ince. Tasarım olarak önceki Xperia Z cihazlarına göre daha iyi. Destek konusunda iki telefon sıkıntı yaşamaz.

Benim alacağım telefon beni baya bir uzun süre götürmesini istiyorum yani maksimum 4 veya 5 sene kullanacağım 2siden birinde kararsız kaldım ve bazı yorumlarda başka forumlarda görüyorum samsung kasıyor diyorlar bazıları kasmıyor diyorlar hem birde çokda oyun oynuyorum sony mi daha iyidir yoksa

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Benim alacağım telefon beni baya bir uzun süre götürmesini istiyorum yani maksimum 4 veya 5 sene kullanacağım 2siden birinde kararsız kaldım ve bazı yorumlarda başka forumlarda görüyorum samsung kasıyor diyorlar bazıları kasmıyor diyorlar hem birde çokda oyun oynuyorum sony mi daha iyidir yoksa

Benim tavsiyem mutlaka iki telefonu kullanman olacaktır. En doğru kararı o zaman verebilirsin. Samsung'un arayüz sorunları olduğu gerçek fakat her güncelleme ile sorunlar çözülüyor. Bu cihazları henüz kullanmadığım için kesin bir şey diyemiyorum. Biraz daha beklememiz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Note 4 Al Keyfine Bak

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
alical33

alical33

Üye
4 5 sene kullanacaksan iphone 6 ceya plus alıp keyfine bakacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
4 5 sene kullanacaksan iphone 6 ceya plus alıp keyfine bakacaksın :)

Ya orası öylede haklısında iphone belki tema falan yüklenilmiyordur hem androidde biraz özgürlük te var o açıdan da düşünüyorum birde.

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim uqrasmayi seviosan note alirsin ama elde duruş havasi ve nicesi için z3 tartisilmaz ama sen belliki iphon plus istiosun

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ornek olarak note2 4.1.1den 4.4.2ye geldi ve 4.4.4 alacak buyuk ihtimalle bu tür bir destek size yeterli ise note4 derim
güncelleme konusunda sonyda iyidir.
örnek: Xperia z de android 4.1 ile çıkmıştı şu anda en güncel 4.4.4 android sürümünü çoktan aldı bile.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ekran büyüklüğü sorun değilse kesinlikle Note 4.

Takipçi Satın Al

Üst Alt