Note 4 kalemi ve iş hayatına yönelik tasarımıyla iş hayatında elektronikle iç içeysen daha kullanışlı olur.
Z3 Batarya ve fiziksel sağlamlık performansı olarak önde gider. Ayrıca kamera ve oyun oynamada Z3 yine önde gider.
Z3 Compact düşünürsen eğer batarya ve hız performans'ı gayet yüksek bir model.
Bu 2 seçenekten ben Z3 diyorum ama Z3 Compact'a bakmanı öneririm. Bu senenin Android performans kralı o olacak.
Kaynakça var mı sonuçta bir yerden okumuş olmalısın. Touchwiz ağır olabilir ama sistemin yarısının ona çalıştığını söylediğine göre bir kaynağı vardır?Samsung'un işlemcisi güçlü görünsede yükü çok ağır olduğu için işlemcinin yarısı sisteme çalışıyor.
Galaxy S4'te boşta 1.42 GB ram çalışıyor. Ram temizleyince 4-5 dakikalığına 1.10 GB'a düşüyor. Kriminal araştırmaya gerek yok.Kaynakça var mı sonuçta bir yerden okumuş olmalısın. Touchwiz ağır olabilir ama sistemin yarısının ona çalıştığını söylediğine göre bir kaynağı vardır?

Galaxy Note 4'ün ekranı büyük olduğu için ben tercih etmezdim. Xperia Z3 hafif ve daha ince. Tasarım olarak önceki Xperia Z cihazlarına göre daha iyi. Destek konusunda iki telefon sıkıntı yaşamaz.
Benim alacağım telefon beni baya bir uzun süre götürmesini istiyorum yani maksimum 4 veya 5 sene kullanacağım 2siden birinde kararsız kaldım ve bazı yorumlarda başka forumlarda görüyorum samsung kasıyor diyorlar bazıları kasmıyor diyorlar hem birde çokda oyun oynuyorum sony mi daha iyidir yoksa
4 5 sene kullanacaksan iphone 6 ceya plus alıp keyfine bakacaksınBenim alacağım telefon beni baya bir uzun süre götürmesini istiyorum yani maksimum 4 veya 5 sene kullanacağım 2siden birinde kararsız kaldım ve bazı yorumlarda başka forumlarda görüyorum samsung kasıyor diyorlar bazıları kasmıyor diyorlar hem birde çokda oyun oynuyorum sony mi daha iyidir yoksa

4 5 sene kullanacaksan iphone 6 ceya plus alıp keyfine bakacaksın![]()
güncelleme konusunda sonyda iyidir.Ornek olarak note2 4.1.1den 4.4.2ye geldi ve 4.4.4 alacak buyuk ihtimalle bu tür bir destek size yeterli ise note4 derim