Jailbreak çıkar yakında tweak yüklersin istediğin kadarYa orası öylede haklısında iphone belki tema falan yüklenilmiyordur hem androidde biraz özgürlük te var o açıdan da düşünüyorum birde.
Evet ama note4ü kisaca inceledim şekli bi garip tuhaflık var tipinde anlayamadim ama çok modern duruyorgüncelleme konusunda sonyda iyidir.
örnek: Xperia z de android 4.1 ile çıkmıştı şu anda en güncel 4.4.4 android sürümünü çoktan aldı bile.
Stabilite konusunda ve hız konusunda hangisi daha iyi note 4'mü veya xperia z3'mü
Note plastik mi emin ol z serisi plastik ten beter ele alınca . Sanki cam4 5 sene kullanacaksan z3 al. Suya toza dayanıklı. Samsung plastik.
Kenarları metal arka kapağı dokulu plastik.Z3 almanı öneririm. Sony'den sonra Samsung'a bakmazsın.
Tasarımı çok güzel tavsiye ederim htc sense hafif bir arayüz touchwiz kadar kasmazhtc one m8 nasıldır dün bir arkadaşın elinde test ettim baya bir hızlı geldi ve hiç takılma falanda olmadı
şarj olarak nasıldır bir günü çıkartabilirmi acaba ????Tasarımı çok güzel tavsiye ederim htc sense hafif bir arayüz touchwiz kadar kasmaz
Kullanmadım yakınımdakilerde de yok pilin ne kadar gittigini bilmiyorum kusuruma bakmaşarj olarak nasıldır bir günü çıkartabilirmi acaba ????
HTC one serisi dünyada en kaliteli kasa üretir hiç bir baba yiğit marka yüreği yemiyor öyle kalite yapmayahtc one m8 nasıldır dün bir arkadaşın elinde test ettim baya bir hızlı geldi ve hiç takılma falanda olmadı