Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında her cihaz çıkarır ama mantık ve akıl kullanan yapar
Oncelikle gmail hesabı ve online servisler kapalı olmalı data verisi lazım olmadıkça kapalı olmalı . Gereksiz oyun ve uygulama silinmesi gerek . Root varsa sistemim gereksiz play ve google servisleri silinmesi gerek bak nasıl yetiyor
Aslında her cihaz çıkarır ama mantık ve akıl kullanan yapar
Oncelikle gmail hesabı ve online servisler kapalı olmalı data verisi lazım olmadıkça kapalı olmalı . Gereksiz oyun ve uygulama silinmesi gerek . Root varsa sistemim gereksiz play ve google servisleri silinmesi gerek bak nasıl yetiyor
Note 4 un ekran cozunurlugu 2k z3 de full hd diye hatirliyorum ekran kalitesi zaten tartisilmaz kamera daha hizli odakliyor ama sony lens kalitesi taryisilmaz oyun kalitesinde note 4 daha iyidir diye dusunuyorum. Ben olsam note 4 secerdim
Esendağlı
Üye
Bence anket eklemelisin,sağlamlık ve daha kolay kullanılabilirlik açısından birde fm radyo artısından dolayı z3 diyorum.