Galaxy Note 4 !!!

Sponsorlu Bağlantılar

doc...

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4 !!!
Evet arkadaşlar, yaklaşık 1 yıldır note 3 n9005 modelini takip ediyordum almak için ( Neden mi 1 yıl ? Çünkü işe daha yeni başladım :D ) ama note 4 çıkınca bunu almaya karar verdim. Yaklaşık 4.5 yıldır nokia 5800 kullanıyorum. Takozun önde gideni. Şimdi bi anda eşşekten inip çitaya binince zorlanır mıyım diyorum :)

Ne bileyim hani android falan olsun, gps vs olsun. O tlf'u alıcam ama bana kalsa yüzde 80 özelliğini kullanmicam gibi geliyor. Ya da yanılıyor muyum ? görüş, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bir de nerden almalıyım bu tlf'u sizce ? Ya da bilmem ya da yapmam gereken farklı şeyler var mı akıllı tlf alırken. Mesela sigorta olayı oluyormuş bunlarda. Bunun gibi nelere dikkat etmeliyim sizce. Şimdiden teşekkürler ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bence çıktıktan en az 1 ay sonra en azından 200 tl falan fark oluyor ve samsung türkiye garantili herhangi bir yerden alabilirsin sakın başka garanti şirketlerinin telefonunu alma (tavsiyemdir samsung türkiye garantisi bence çok iyi)
mümkünse snapdragonlu mdeli al (türkiye ye geleceğinden emin değilim)

• Beğen
Tepkiler: xmustx

doc...

Üye
    Konu Sahibi
bence çıktıktan en az 1 ay sonra en azından 200 tl falan fark oluyor ve samsung türkiye garantili herhangi bir yerden alabilirsin sakın başka garanti şirketlerinin telefonunu alma (tavsiyemdir samsung türkiye garantisi bence çok iyi)
mümkünse snapdragonlu mdeli al (türkiye ye geleceğinden emin değilim)

Hocam derhal almam lazım telefonu benim. Çünkü ne whatsapp'ım var ne internete girebiliyorum ne de başka bişey. Aslında çok önceden almış olmam gerekiyordu ama işe anca girebildik işte :)

İnternetten baktığımda teknosa bimeks gold vatan vs hepsi distribütör garantili diyor. Ki bu da sanırım samsung türkiye oluyor.

İşlemciye gelince ise, ben exynoslu modeli almayı düşünüyorum çünkü samsung kendisini ispatlama adına snapdragondan daha iyi bi işlemci yapmış. Ama exynos daha çok ısınıyo diyen de var. Kaldı ki hangi işlemci olursa olsun note 3'den en az %40 daha iyi bi işlemci barındırıyor anladığım kadarıyla.
Note 3'te N9005 modeli snapdragonluydu ve o daha iyiydi. Ki onuda sadece istanbul bilişim getirdi Türkiyeye ama Note 4'te ise exynos daha iyiymiş ve Türkiye o gelecekmiş. N 910C modeli yani. İşlemciden yana sorun çıkacağını sanmıyorum ben ama keşke rem'ini 4 gb yapsalardı. Hem Note 4'ün ismiyle de uyumlu olmuş olurdu :/güncel

Ohonk

Üye
Valla öyle güzel alışıyorsun ki hatta diğer telefonu atma note 4 ü 1 hafta kullan sonra eskisini eline al bir tuhaf oluyorsun sanki yıllardır note 4 kullanıyormuşsun gibi bunu note 4 için demiyorum bütün akıllı telefonlar için diyorum hemen adapte ediyorlar kendilerine hatta elinden düşürmüyorsun Şuanda nexus kullanıyorum inan özelliklerini kullanmam diyorsun ama artık bana nexus bile yeterli gelmiyor her şeyini kullanmak istiyorsun
Ben de note3 alacaktım hep note 4 ün piyasaya gelmesini bekledim ki 3 ün fiyatlarını biraz düşürsün diye daha sonra almışken en iyisi olsun mantığı beynime kazınmaya başladı note 4 ü bakmaya başladım hatta almaya karar verdim kendim ama note 3 te gerçekten iyi bir telefon aslında çok aşırı bir farkta yok aralarında karar vermekte ikisi arasında zorlandım baya maddi yönden o da
ben alışverişlerimi buradan yapıyorum hep çünkü mecidiyeköyde oturuyorum yerleride orada gidip alma şansım var o yüzden hep burayı öneriyorum önermelerde ama sen yine de araştırırsın

doc...

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kullanmam demiyorumda kullanamam ya. Ne bileyim dünya kadar özelliği var onların, ihtiyacım olmaz. İhtiyacım olmayan şeyi de kullanmam. Bozarım diye zaten bilmediğim şeye pek tıklamam ben :D

Büyük mağazalardan alma taraftarıyım telefonu ben açıkçası.
Kullanan var mı bu telefonu ? Fiyatı her yerde fix sanırsam. Kampanyalı bi yer var mı hiç bildiğiniz ?
Bugün itibariyle almış bulunmaktayın Note 4'ü :)

vega1977

vega1977

Üye
Bende dün aldım note 4 ü güzel alet ama klasik samsung gereksiz uygulamaları dolu boşa şarj bellek ve ram israfi oluyo

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende dün aldım note 4 ü güzel alet ama klasik samsung gereksiz uygulamaları dolu boşa şarj bellek ve ram israfi oluyo
Degerli insa tek çare root edip titanium backup es yönetici veya all in one aracı ile sistem gereksiz dosyaları kaldırmak , ama bu cihaza root daha erken cunku garanti dişi demek , biraz bekleyip sayac sifirlama cozumu gelene kadar

vega1977

vega1977

Üye
Bunları biliyorum zaten o yüzden yazdım mecburen bunlara katlanmak zorunda birakiloyoruz

xmustx

xmustx

Üye
güle güle kullanın.benim de note 3'üm var.kullanması kolay oluyor

vega1977

vega1977

Üye
Teşekkür ederim s3 vardı m8 aldım kırdım sonra g3 aldım ona baya alışmış demekki note 4 zor geldi

doc...

Üye
    Konu Sahibi
Bende almış bulunmaktayım note 4'ü. Hatta bugün alalı 1 ay 1 gün oluyor :)

Telefon alıştım, sıkıntı yok. Lakin sanki telefonu 3310 modunda kullanıyormuşum gibi geliyor bana :D

İçinde birsürü program var. deezer, cellograf vs vs. Bunlar nedir ne değildir bilen var mı acaba ? Çoğuna henüz tıklamadım bile :D

xmustx

xmustx

Üye
Cellografı bilmiyorum.deezer müzik uygulaması.başlarda ücretsiz avantajı olsa da daha sonra örneğin sınırsız şarkı değiştirme gibi fonksiyonlar için ücret gerekiyo..

Takipçi Satın Al

Üst Alt