TURGAYBOZKUS
Üye
bu sorunun sebebi arka plan renginin siyah olması. bunun çözümü şimdilik yok başka e-mail ve başka takvim uygulaması yükleyerek çözebilirsinizBugra kardes gelistirme calismalarin icin bir kac hatayi soyleyecegim.
1. E-maili kurarken hangi email kutusunu( gelen,taslaklar,giden kutusu vb.) secmek icin acilan ekran simsiyah oluyor. Kutu secebiliyorum ama secildiginde beyaz oluyor.
2. Ayni sekilde takvim uygulamasinda ayarlar menusune gelince gelen ekran simsiyah oluyor
sağa çekerek arama özelliği var kardeşimrehberde sağa çekerek arama sola çekerek mesaj özelliği varmıdır ?
ayarlar/diğer/pil kısmına girin oradan aktif edebilirsiniz.Arkadaşlar romu yukledim ancak her uygulamaya bastıgım zaman titreşim var onu nasıl kapatabilirim.Ayrıca pil seviyesi de gözükmüyor onu nasıl aktif edebilirim
ayarlar/diğer/pil kısmına girin oradan aktif edebilirsiniz.
ayarlar/ses ve titreşim kısmına girin orada genel seçeneğinin yanındaki kısma basın ve en alttan titreşimleri kapatın
bu romu yükledim ama ana sayfa geçişleri siyah olupta geçiyor acaba benmi ayarlarını yapamadım
pek zannetmiyorum kalitenin düştüğünü ama kesin bir şey diyemem bunu kimse bilemezStok rom da 8 mp lik kamera cekimi 2.5 mb civari ide bu romda 1 mb civari sanki kalite dustu gibi( ustatlarin yorumu nedir bu duruma
gravitybox açın en alttan hakkında kısmına girin oradan holo tema seçin artık yazılar görünecektirROM aaslında çok güzel fakat, ufak tefek ayrıntilardan daha doğrusu BUG'lardan kaynaklanan kullanım zorluğu var. Mesela arkaplan renkleri siyah olduğu zaman arka plan yazılarıda siyah oluyor yazılar üstüne basmayınca okunmuyor. Bubble launcherde biraz sıkıntı var ama programın kendinden kaynaklandığını düşünüyorum. Gravity boxta gene ayarları doğru düzgün yapamıyorsunuz ilk problemden dolayı. ROM'un kendinden kaynaklı bir sürü ayarları GravityBox'tan yapabiliyoruz ama tam anlamıyla yeterli geldiğini söyleyemem. Ama ROM'un arayüzü kesinlikle şahane olmuş. Ve son olarak çift sim ayarlarınızı istediğimiz şekilde yapılandırabileceğimiz bir menü bulamadım. Benden bu kadar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum yeni güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler
cok guzel bir rom herkese tavsiye ederim cok tesekkurler
Ya neyse siz cevap verene kadar ben beklemeyim dedim. SP Flash tool ile teli sıfırladım çooook şükür oldu. Telaş yokAbicim çook korkuyomrum telefon açılılmıyor.REcovery menüsüde çince bişeyler var napıcam.Dalvik cache leri silmeme rağmen açılmıyor telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?