galaxy note 2 ye N7100XXDMF3 surumu geldi sarji nasil gidio iyimi kotumu ??
19babaya19 Üye Konu Sahibi galaxy note 2 ye N7100XXDMF3 surumu geldi sarji nasil gidio iyimi kotumu ?? galaxy note 2 ye N7100XXDMF3 surumu geldi sarji nasil gidio iyimi kotumu ??
Jelly Beanci Üye Ben baktım bana gelmemiş kieste ve ota da daha yok odinle yüklemek istemediğim için denemedim bu arada bende tur yerine etl yazıyor bu hangi ülke ben bulamadım acaba anlamını bilen varmıdır ?
Ben baktım bana gelmemiş kieste ve ota da daha yok odinle yüklemek istemediğim için denemedim bu arada bende tur yerine etl yazıyor bu hangi ülke ben bulamadım acaba anlamını bilen varmıdır ?
TheMadness Üye Jelly Beanci' Alıntı: Ben baktım bana gelmemiş kieste ve ota da daha yok odinle yüklemek istemediğim için denemedim bu arada bende tur yerine etl yazıyor bu hangi ülke ben bulamadım acaba anlamını bilen varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya hepsinin açıklamalarını koydum bakabilirsiniz
Jelly Beanci' Alıntı: Ben baktım bana gelmemiş kieste ve ota da daha yok odinle yüklemek istemediğim için denemedim bu arada bende tur yerine etl yazıyor bu hangi ülke ben bulamadım acaba anlamını bilen varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buraya hepsinin açıklamalarını koydum bakabilirsiniz