Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
Valla şimdi baktım bende böyle bir sorun yok. fu ll wipe yaptınmı?
evet yaptım ama saçma bir hata işte anlamadım bende. Eğer ayrı bir klavye ayarlayabiliyorsak sorun değil :d mesela emojili bi klavye olsa hiç fena olmaz :d var mı böyle bildiğin bi klavye ama samsung note 3 klavyesi olarak yani başka bi uydurma klavye aramıyorum yoksa markette bi ton var zaten orjinal olsun istiyorum :d

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Valla klavye ilgili çeşitli şeyler var xdada ama takip etmedim hiç muhtemelen vardır. Şu anda 3.1.1 kurduğunda orjinal klavye yüklü olarak gelir syboller eklenmiş olarak.

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
Beyler ben bu romu kullanıyorum ve bir şey soracam. Bildirim panelini nasıl şeffaf hale getirebiliriz? Ben Wanadan yapmaya calistim ancak biraz saçma oldu sslere bakarsanız anlayacaksınız. Bunu nasıl halledebiliriz? Yani ben o okla gosterdigim 4 yerinde şeffaf olmasını istiyorum.

Ayrıca daha öncesinde klavyenin sıkıntılı olduğunu söylemiştim. Yani yanlış yazdigimda silmek için tuşa bastigimda sacma bir sekilde üst satıra geçiyor üstelik önceki silecegi yeri kopyalayarak. Bunlarinda sslerini aldim 1. Ssde yanlis yazdim ve sil tusuna bastim ve 2. Ssde gördüğünüz gibi alttan o kelimeyi kopyalayarak ust satira gecti sirf bu yuzden bu mesaji 15 dakikada yazabildim :d bu da ayri bir sinir harbine dönüştü telefonu bi an firlatacak gibi oldum :d ve iste bahsettigim ssler

Var mi bi caresi? Bu arada bu sorun sadece bende mi var ya?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Beyler ben bu romu kullanıyorum ve bir şey soracam. Bildirim panelini nasıl şeffaf hale getirebiliriz? Ben Wanadan yapmaya calistim ancak biraz saçma oldu sslere bakarsanız anlayacaksınız. Bunu nasıl halledebiliriz? Yani ben o okla gosterdigim 4 yerinde şeffaf olmasını istiyorum.

Ayrıca daha öncesinde klavyenin sıkıntılı olduğunu söylemiştim. Yani yanlış yazdigimda silmek için tuşa bastigimda sacma bir sekilde üst satıra geçiyor üstelik önceki silecegi yeri kopyalayarak. Bunlarinda sslerini aldim 1. Ssde yanlis yazdim ve sil tusuna bastim ve 2. Ssde gördüğünüz gibi alttan o kelimeyi kopyalayarak ust satira gecti sirf bu yuzden bu mesaji 15 dakikada yazabildim :d bu da ayri bir sinir harbine dönüştü telefonu bi an firlatacak gibi oldum :d ve iste bahsettigim ssler

Var mi bi caresi? Bu arada bu sorun sadece bende mi var ya?

Bi sifirla derim teli

terbiyesizim

Üye
Yapmıştım zaten ama olmamıştı. Klavyeyi başka bir mod yükleyerek hallettim bir sıkıntı kalmadı :d bu klavye öncekinden daha iti hatta tam note 3 klavyesi diyebilirim :d

Edit: Tamamdır her iki sorunuda hallettim klavye başka bir yoldan olsada çözdüm :d

Bence güzel oldu. Sizce nasıl? :dd

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Herkesin zevkleri farklı mesela ben sevmiyorum öyle transparan :)

Buhara15

Üye
Xposed ile mi yaptın ?

Buhara15

Üye
Bu xposed çok mu çok şarj yiyor ya sende de öyle mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kamera ile ilgili bir gelişme var sungsenic v4 romunda eklemişle ama kendi 4.3 romuma ekleyemiyorum siz bir bakar mısınız ?

fatih544

fatih544

Üye
Hocam ben ditto note 3 kullanıyorum herşey mükemmel tek sıkıntı mesaj geliyo bakıyorum okuyorum fakat cevapla dediğim zaman donuyo hata veriyo acaba bu sizin gösterdiğiniz romun mesajı aynımı bi deneseniz ona göre kurucam

caylimehmet

Üye
öncelikle merhabalar
hurricane v7

note 3 mod v4

Konunuz üzerine güncel olarak bunları buldum. Philz touch recovery yardımıyla işlemleri hallettim.
Problemim bazı sistem uygulamalarında status bar gizleniyor stock 4.1.2 deki gibi sabitlemem için bir öneriniz varmı ? örnek olarak Wanam Xposed modülünde vardır die düşünüyorum ancak kurcalamak istemiyorum.
Bir diğer problemim ise stock tarayıcı açıldığı zaman url sekmesi kısmı geliyor ancak herhangibi siteye girmeye çalıştığım zaman tepki vermiyor. Beyaz ekran açıldığı gibi duruyor uygulama çökmüyor. Kısacası tepki vermiyor ama çalışıyor. :(

Son düzenleme:
Anil-D

Anil-D

Üye
Seffaf cubuğu verirmisiniz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kernel olarak hangi kerneli kullanıyorsunuz benim dendiğim kernellerden sadece devil kernel telefon açıldı ama IMEI yi görmüyor takı stock kernel flashlayana dek sizin bildiginiz OC destekli note 2 4.3 kerneli varmı ?

cepislam

Üye
Niye tarıyon şimdi :(

Usta s.a. ya konu çok uzamış,yeni özellikler vs eklenmiş ama bütün bunların hepsinin olduğu bir link yok mu?Bu mesajı alıntıla da indireyim.Neyi indireceğim konusunda kafam karıştı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt