Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ram'i swaple hallederiz aslında :D ama boş alanda yok bende
Bu note 3 uygulamaları sistem ram bölümünden yiyor swap ile düzeltilebilecek birşey değil :D

Şöyle ufak bir kıyaslama yapacak olursam;

AOSP

Touchwiz

Yaklaşık 1 gb rami açılışta sistem yiyor gerisini sen düşün :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
enterneoll

enterneoll

Üye
touchwiz intihar sebebi gibi ama ben bir türlü aosp kullanamıyorum en fazla dualboot yapıyorum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Philz recovery kullanıyorsa wipe scriptine gerek yok.Bir yerde hata yapıyorsun mutlaka.

Romun md5 değerinin xda konusundaki ile eşleşiyormu kontrol et

bLnmz

bLnmz

Üye
Philz recovery kullanıyorsa wipe scriptine gerek yok.Bir yerde hata yapıyorsun mutlaka.

Romun md5 değerinin xda konusundaki ile eşleşiyormu kontrol et

Hocam şimdi birşeye dikkat ettim. Dolphin Browser kullanıyorum. Bir metin seçip kopyala dediğimde, yukarda çıkan pano menüsünden Pano'ya tıkladığımda Clipboard yani pano açılıyor ancak mesajlarda neden aktif olmuyor :(

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Hocam şimdi birşeye dikkat ettim. Dolphin Browser kullanıyorum. Bir metin seçip kopyala dediğimde, yukarda çıkan pano menüsünden Pano'ya tıkladığımda Clipboard yani pano açılıyor ancak mesajlarda neden aktif olmuyor :(

ne olacak bu halımız bılmem :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Acaba orjinal Android 4.3 yapıştırsam telefona, peşinede Hurracaine'nin Note 3 Eklenntilerini yapsam ne olur? :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Şu an yapıyorum :) Dua et :)Malesef olmadı. Şimdi Ditto Note 3 v3 kuruyorum. Bu sefer olacak inşallah :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ben stock kullanmaya karar verdım :D ınsallah gerı donmek zorunda kalmam :)

terbiyesizim

Üye
Beyler ben bunu kurdum ama temassız kontrol neden çalışmıyor? Hani elin sensörün üzerinde hareket ettirerek resimleri geçmesi falan olayı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler ben bunu kurdum ama temassız kontrol neden çalışmıyor? Hani elin sensörün üzerinde hareket ettirerek resimleri geçmesi falan olayı.
O çalışmıyo ama temassız kalem özellikleri çalışıyo artı smart scroll smart pause vs

terbiyesizim

Üye
O çalışmıyo ama temassız kalem özellikleri çalışıyo artı smart scroll smart pause vs

Bu hiç hoş olmadı işte ya :d peki bu donanımsal bir olay mı yazılımsal mı? Yan, eğer yazılımsalsa yapılabilir donanımsal bişeyse boşuna beklemeyim bende :d

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu hiç hoş olmadı işte ya :d peki bu donanımsal bir olay mı yazılımsal mı? Yan, eğer yazılımsalsa yapılabilir donanımsal bişeyse boşuna beklemeyim bende :d
Galiba donanımsal yoksa şimdiye çoktan yapılırdı :) diğer özelliklerin hepsi var ayarlardan aktif et

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
Klavyede sıkıntı var. Mesela yazarken yanlış bir harfe basıp geri sileceğim zaman 1 satır üste gidiyor ve orda silmeye başlıyor. Bunun bi çözümü var mıdır acaba? Ayrıca çok kasıyor neden anlamadım. Bazen uygulamayı açana kadar resmen canı çıkıyor :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Klavyede sıkıntı var. Mesela yazarken yanlış bir harfe basıp geri sileceğim zaman 1 satır üste gidiyor ve orda silmeye başlıyor. Bunun bi çözümü var mıdır acaba? Ayrıca çok kasıyor neden anlamadım. Bazen uygulamayı açana kadar resmen canı çıkıyor :)
Valla şimdi baktım bende böyle bir sorun yok. Full wipe yaptınmı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt