ama nedenlerini de açıklasanız daha güzel olurdonanım olarak hemen hemen aynılar, xperia z kamera konusunda önde duruyo, performansları konusunda nasıl fark olur bilmiyorum ama sony z gerçekten çok güzel görünüyo..
inşallah z nin fiyatı düşer .s
- - - Eklendi - - -
Kardeşim kesinlikle xperia z al.Çünkü note 2 ile aynı performansa sahip.Xperia z alman için sebeplerin:
+Şık tasarım(note 2 den kat kat güzel ve ince)
+Su ve toz onun için dert değil.
+Kamerası hdr çekim yapıyor çok iyi.13.1 mp
note 2 yi secmen icin nedenler.
+sarj sarj sarj baska bi artısı yok.Ama sarjı dert etme çünkü xperia z de stamina pil özelliği var buda z ye note 2 kadar pil ömrü sağlıyor.
sonuç olarak XPERIA Z.

Canım arkadaşım tasarım tartışılır zevkler ve renkler herkez için aynı değildir ayrıca o toz ve su geçirmeme özelliğini artık hertelefona uygulayailiyorsun suan xperia z nin tek artisi kamerası birde ekran kalitesi ama note2 de spen özelliği batarya fln ayrıca xperia z de note2 kadar uzun batarya performansı yok o senin dediğin herşeyi kapatınca sadece oyun oyna okadar e ne anladım ben bu işten Note2 xperia z den daha iyi kardeşiminşallah z nin fiyatı düşer .s
- - - Eklendi - - -
Kardeşim kesinlikle xperia z al.Çünkü note 2 ile aynı performansa sahip.Xperia z alman için sebeplerin:
+sarj sarj sarj baska bi artısı yok.Ama sarjı dert etme çünkü xperia z de stamina pil özelliği var buda z ye note 2 kadar pil ömrü sağlıyor.
sonuç olarak XPERIA Z.
- - - Eklendi - - -
Kardeşim senin için biraz daha araştırma yaptım.
xperia z yi seçmen için diğer nedenler:
+note 2 ye oranla 2 kat daha yüksek veri aktarım hızı
+Daha küçük boyut 5" z
+note 2 ye oranla 2.25 kat daha yüksek çözünürlüklü ekran
+ince,hafif(tek elle xperia z kullanabiliyor.Türkiye lansmanından okudum.)
+note 2 ye oranla %65 daha yüksek pixel yoğunluğu.
ARTIK VER KARARINI![]()
ama ben de araştırıyorum ve sony z ekranın tft olmasından dolyaı note2 ya da s3teki super amoled kalitesi vermeyeceği söyleniyor. ayrıca kamerasının da 13 mp olduğu halde lumia ile kıyaslanamayacağı falan söylenmiş. şimdi ben şunu merak ediyorum; sony bildiğim kadarıyla kamera teknolojisinde çok ilerde bir marka ve bunu da xperia zye yansıtmış durumda. nasıl oluyo da bunu söyleyebiliyolar ? araştırma yaptıkça kafam karışıyor... ne güzel note2 alıyodum nerden çıktı bu sony z
mart ayının ilk haftası piyasada olucakmış o yüzden biraz daha beklicem ve yorumlara bakıcam, fiyatı 2000 tl olursa zaten almam..inşallah z nin fiyatı düşer .s
- - - Eklendi - - -
sonuç olarak XPERIA Z.
- - - Eklendi - - -
Kardeşim senin için biraz daha araştırma yaptım.
xperia z yi seçmen için diğer nedenler:
+note 2 ye oranla 2 kat daha yüksek veri aktarım hızı
+Daha küçük boyut 5" z
+note 2 ye oranla 2.25 kat daha yüksek çözünürlüklü ekran
+ince,hafif(tek elle xperia z kullanabiliyor.Türkiye lansmanından okudum.)
+note 2 ye oranla %65 daha yüksek pixel yoğunluğu.
ARTIK VER KARARINI![]()
ama ben de araştırıyorum ve sony z ekranın tft olmasından dolyaı note2 ya da s3teki super amoled kalitesi vermeyeceği söyleniyor. ayrıca kamerasının da 13 mp olduğu halde lumia ile kıyaslanamayacağı falan söylenmiş. şimdi ben şunu merak ediyorum; sony bildiğim kadarıyla kamera teknolojisinde çok ilerde bir marka ve bunu da xperia zye yansıtmış durumda. nasıl oluyo da bunu söyleyebiliyolar ? araştırma yaptıkça kafam karışıyor... ne güzel note2 alıyodum nerden çıktı bu sony z
mart ayının ilk haftası piyasada olucakmış o yüzden biraz daha beklicem ve yorumlara bakıcam, fiyatı 2000 tl olursa zaten almam..
Malesef dostum fiyatı 1999tl![]()
1999 tlyi mi kastediyo acaba
http://shiftdelete.net/xperia-znin-turkiye-lansmani-yapildi-42813.htmlhayır kardeş ben öyle bişe demedim yanlış anlama sadece canım sıkıldı o fiyatı duyunca....
- - - Eklendi - - -
Ocak ayında düzenlenen CES 2013 etkinliğinden sonra bugün cihazı resmi olarak Türk basın mensuplarına tanıtan Sony Mobile Türkiye Pazarlama İletişimi ve Kanal Pazarlama Müdürü Didem Usluer ve diğer yetkililer, Xperia Z’nin fiyatını 2000 TL altında tutacaklarını ve en kötü ihtimal ile 1999 TL’ye satışa sunacaklarını açıkladı.
bu demek değil ki kesin 1999 tl olacak, ben bunu söylemeye çalıştım.
şöyle 1800 tl olsa hemen alıcam![]()