Galaxy Note 2 Ekran Çizildi

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
aldığım gün jelatin kaplattım ve kapaklı kılıf aldım.kötü olmuş

fingerback5

fingerback5

Üye
Geçmiş olsun garanti yapmaz ama acaba gece üzerine bir şey felan mı düştü birden o kadar derin çizik oluşamaz? Ya da kıskanç biri felan mı geldi çizdi:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Darkprisoner

Darkprisoner

Üye
Kasko tüm işlemleri gerçekleştirir Allah'tan Brofist Devs. arkadaşımızın dediği gibi s2 nin gorilla glass cam teknolojisi s3 ve note2 den daha üst düzeyde aynı şekilde kullanmama ragmen cihazımı kılcal çızıklar bulunmakta. Birde ekrana güvenerek jelatin dahi kullanmıyordum ;) :)

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
kılf yapmış olabilir. Bazı kılıflar yapıyor da ekran koruyucu film kullanmamış mıydın?

mqeen

mqeen

Üye
Note 2 var arkadaşımın 30cm den düştü ekrana sanki çekiçle vurmuşlar gibi dağıldı dokunmatiği çalışıyor ama ekran çok kötü oldu

ekrana 550 lira istiyorlar...

Ekrana sanki çekiçle vurmuslar burda bittim ben :D :D

furkey

Üye
samsungun dandikliği. Eminim gorilla glass kullanmıyorlardır ama kullanıyoruz diyorlardır. Aynı halt benim s3 de de var. Ben bu kadar dandik telefon görmedim. Samsung hayatımda gördüğüm en dandik (harfiyen) firmadır...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
samsungun dandikliği. Eminim gorilla glass kullanmıyorlardır ama kullanıyoruz diyorlardır. Aynı halt benim s3 de de var. Ben bu kadar dandik telefon görmedim. Samsung hayatımda gördüğüm en dandik (harfiyen) firmadır...

Her şeyi iyi, kasası berbat. Boyası sökülüyor, ekran çiziliyor, arka kapak çiziliyor...

Dampierre

Dampierre

Üye
s2 den sonrası çöp kasa olarak.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
çizik gelmiş olabilir..ben 8 aydır S3 kullanyorum 3-4 kez düştü daha tık yok ekranda

avcitalip

avcitalip

Üye
valla gorilla glassın tamam ekran kırılmayacak diye birşey yok kırılır ama çizilcek kadar kötü değil diye biliyorum. En azından çizilmemesi gerekli. Sen yinede ekrana bi jiletin almalısın. Ekran kalitesinden bişi kaybetmemek içinde şeffaf jiletin olmasına dikkat et. :oke:

benimde cebimde nasıl olduysa s3'ün ekranı çizilmişti hemde derindi :evet: kasko varsa son 1 ay kala yolla yine çizilirse eğer değiştirme şansın olmaz çünkü :oke:

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Bu tlfnlar ne kilifsiz ne jelatinsiz kullanilmaz 1 ayda pert olurlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt