Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasko tüm işlemleri gerçekleştirir Allah'tan Brofist Devs. arkadaşımızın dediği gibi s2 nin gorilla glass cam teknolojisi s3 ve note2 den daha üst düzeyde aynı şekilde kullanmama ragmen cihazımı kılcal çızıklar bulunmakta. Birde ekrana güvenerek jelatin dahi kullanmıyordum
MaxPowerr
Üye
kılf yapmış olabilir. Bazı kılıflar yapıyor da ekran koruyucu film kullanmamış mıydın?
samsungun dandikliği. Eminim gorilla glass kullanmıyorlardır ama kullanıyoruz diyorlardır. Aynı halt benim s3 de de var. Ben bu kadar dandik telefon görmedim. Samsung hayatımda gördüğüm en dandik (harfiyen) firmadır...
samsungun dandikliği. Eminim gorilla glass kullanmıyorlardır ama kullanıyoruz diyorlardır. Aynı halt benim s3 de de var. Ben bu kadar dandik telefon görmedim. Samsung hayatımda gördüğüm en dandik (harfiyen) firmadır...
valla gorilla glassın tamam ekran kırılmayacak diye birşey yok kırılır ama çizilcek kadar kötü değil diye biliyorum. En azından çizilmemesi gerekli. Sen yinede ekrana bi jiletin almalısın. Ekran kalitesinden bişi kaybetmemek içinde şeffaf jiletin olmasına dikkat et.