GuitaristBoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi köpek kovalarken telefonla mı konuşulur yaBen telefondaki başbakan olsa bile kapatır cebime biyere koyarım gerçi note bu sığmaz.Ama problem işlemcide dir fiyatı da tuzlu olur gibime geliyo
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evdeki bütün halıları üst üste serdim sonra telefonun kabını falan takıp oluşan halı yığınına kapalıyken yaklaşık 3 kez attım açınca düzeldiDDDDDD
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evdeki bütün halıları üst üste serdim sonra telefonun kabını falan takıp oluşan halı yığınına kapalıyken yaklaşık 3 kez attım açınca düzeldiDDDDDD
yok abi sağolgözün aydın abi sıkıntı varmı
Hocam o nasıl bir çözüm allah aşkına nerden geldi aklına
laz aklı işteSenin direk albay olman lazım.bu bilgi birikim inanki gözlerimizi yaşartıyroalemsin valla Bartu (bak adını doğru yazım ) hiç gülesim yoktu
helal kardeşm düzeldiyse ne mutlu yaOLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laz aklı iştebu arada 2.000 mesaj damı 2.500 mesajdamı rütbe atlıyoruz
- - - Eklendi - - -
ahmet abi bu arada yeni telefonun hayırlı olsun
laz aklı iştebu arada 2.000 mesaj damı 2.500 mesajdamı rütbe atlıyoruz
Senin direk albay olman lazım.bu bilgi birikim inanki gözlerimizi yaşartıyroalemsin valla Bartu (bak adını doğru yazım ) hiç gülesim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?