Galaxy mini şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

chemiker06

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini şarj sorunu
telefon açıkken şarj ettiğimde menü karışıyor tuşlar istem dışı basıyor neden acaba..

eser1980

Üye
Aynı sorun bendede var şarz cihazı yan sanayi bende aklıma o geliyor pc bağlantı yaptığımda normal ama şarz cihazı ile menuler karışıyor tuşlar basıyor engel olamıyorum nedense orjinalle bir deneyecem inşallah etkili olur.sende bir cevap bulursan haber ver kardeş.

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
orijinal şarj cihazından başka alet kullanmayın ayrıca taktığınız prizin de topraklı olması lazım :oke:

Burak

Üye
orjinal aksesuarlar kullanın :oke:

eser1980

Üye
orjinal şarz ccihazını nereden yada alırken nasıl anlayacak bendeki şarz cihazının üstünde samsung yazıyor yan sanayii ama.

eser1980

Üye
kimse bilmiyormu acaba nereden anlıcaz orjinalliğini

technoshark

technoshark

Üye
Orjinalini gidip bir teknomarketten felan alabilirsiniz.

umutku84

umutku84

Üye
aksesuarcılarda vardır.
usb girişli şarj aletlerine usb kablosunu takarsan belki orjinal gibi olur :P :)

1oyun

1oyun

Üye
Cihazınız spot mu ? spot ürünlerde genelde o sorunları yaratıyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
spot ürün ne

eser1980

Üye
evet orjinal kaçak samsung galaxy mini hangi marketlerde vardır bu olay yalnızca ikimizin başınamı geldi usbden pv ye bağlantıda problem yok ancak prizde kafayı yiyor telefon kesin şundandır diyecek yokmu acaba.

Masha

Masha

Üye
Acaba Galaxy Mini'nin kronik sorunumu herkeste var :hmmm

eser1980

Üye
valla kaç kişi bilmiyorum ama bu sorun çıldırttı beni acaba orjinal batarya ve şarj cihazıyla hallolurmu ama tekrar verirse hatayı olan paraya olcak.25 tl şarj cihazı 50 tl batarya değermi telefon kullanımı harika her şeyi yapabiliyorsun keşke garantili alsaydım.bu sorunun nedenini net bilen yok heralde.bataryayı fulluyorum 1 dk konuşma sonrası %90 düşüyor batarya.acaba 1500 mah lık batarya nasıl olur.

reis688

Üye
bende telefonun yanında verilen şarj cihazı var sorun yok ama yan sanayi şarj cihazlarını denedim böyle oluyor kardeşim

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Arkadaslar kardesime galaxy mini almistik ve sizin dediginiz durumlar cikmisti. Bu sorunun nedeni yazilimsaldir. Eger yazilim gingerbread a yukseltirseniz sorun cozulur.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
orijinal şarj cihazı problemi çözecektir ekranlar kapasitif olduğu için ısınınca sapıtıyor yani benim corbyde öyleydi şimdi minide sıkıntı yok dostlar ;-)

tyasak

Üye
gingerbread'le alakası yok arkadaşlar yükselttiğim halde aynı hata var .Tek çözümü orjinal şarj aleti almak..

Takipçi Satın Al

Üst Alt