Galaxy S2 I9100 Space And Time Rom Güvenilir,Kolay,Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 I9100 Space And Time Rom Güvenilir,Kolay,Hızlı
Evet merhaba arkadaşlar geçtiğimiz zamanlarda Lion Rom Paylaşmıştım Galaxy S2 için, Şimdi Size onun bir üst versiyonunu tanıtacağım ROM un üst versiyonu Android in değil yani JB 4.1.2 Yüklemiş olacaksınız Ama yine Note 2 sistemi Tabletten bahsediyorum :) ROM:

-İçinde STweaks var Rom ve cihaz yöneticisi yani
-SuperSu var
-Aynı anda iki işlem yapabiliyorsunuz bunu videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz
-Sol taraftaki panel gayet hoş Çoklu Pencere aktifken geri tuşuna uzun bastığınızda gizlenir bilginize :)
-4.1.2 Uygulamalarının hepsini destekliyor
-Arayüz hızlı ve işlemler hızlı ROM hızlı yani :)
-İçinde bir çok özellik var zaten dediğim gibi Note 2 nin sistemi birtek kalem desteği yok :D
Romda olan buglara baktım dün akşam 1 e kadar ve sadece şunu gördüm Sol paneldeki kısayolları kendisi vermiş düzenle deyince birşey olmuyor yani düzenlenmiyor ama kullanabiliyorsunuz :D biraz gıcık ama olsn birde Vide Oynatıcı 1.0 vardır ya system app olarak o bunda yok Mx Player yükleyerek soldaki paneldende istediğiniz uygulamayı açarak fakat videoda gösterdiği gibi yapmanız lazım video izlerken başka şeylerde yapabilirsiniz
Not: Videoda panelden uygulamayı sürükleyip sol yada sağ loba koyuyor ya eğer sola koyarsanız direk uygulamayı açar sağa koyarsanız iki işlem yapar yani sağa koyun :)
-Rom çok özellikli gerçekten DorimanX Kernel kullanıyor benim çok hoşuma giden bi kerneldir şimdi yüklemeyi anlatıyorum :)

Yükleme:

1-İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın
2-Telefonu CWM (ClockWorkMod) İle açın
3-Wipe Data/Factory resete girin sonra yes deyin
4-Wipe Chache seçin sonra :)
5-Ondan sonra İnstall Zip From (İndirdiğiniz dosyayı nereye attıysanız orayı bulun dosyayı seçin)
6-Bırakın yüklensin sonra arkadaşlar burası gıcığınıza gidebilir ama aslında dert edilecek bir şey değil Telefonu açtıktan sonra Root uygulamalarının çalışmadığını donduğunu göreceksiniz bunun için Root Fix yapmanız gerekiyor bilmeyenler aynı şekilde CWM yi açsınlar oradaki seçeneklerde veya seçeneklerin içinde Fix Permissions var ona girin onu hallettikten sonra Fix Root Deyin sonra yeniden başlatın telefon hazır

Not: 1-Telefon Rootlu olmalıdır
2-Bu işlemleri Hafıza kartınızı ve sim kartınızı çıkararak yapın
3-Dosya ve önemli şeylerin yedeğini almayı unutmayın
4-ROM Telefondan daha iyi anlayanlar içindir yüklerken hangi Kernel yüklensin falan diye soruyor bilginize

Video:

Link:

Memun kaldıysanız emeklerimin karşılığını veriniz :)

• Beğen
Tepkiler: ardakan12

byMaMe

byMaMe

Üye
bunu hangi versiyon üzerine kurucaz yardımcı olurmusunuz benim versiyon 4.0.3

beckhamrbz

Üye
selam birader. handi modem ve kernel secilcek bilgin var mı.

beckhamrbz

Üye
ram 750 mb'ye düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt