Galaxy i9003 872 TL?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy i9003 872 TL?
arkadaşlar gold'da bu telefon 872 tl idi bugün baktığımda, link vermiyorum reklam olur diye.
bu ürünün fiyatı son derece uygun değilmi? ben i9000 istiyodum. bunun ondan farkı ne? sizce galaxy i900x hangisini almalıyım? bide plus felan varmış..

bosnags

bosnags

Üye
arkadaşlar gold'da bu telefon 872 tl idi bugün baktığımda, link vermiyorum reklam olur diye.
bu ürünün fiyatı son derece uygun değilmi? ben i9000 istiyodum. bunun ondan farkı ne? sizce galaxy i900x hangisini almalıyım? bide plus felan varmış..

dostum inanır mısın ama bende seninle aynı durumdayım:) ben i9003,ace ve neo v arasında gidip geliyorum.Ama eğer ki kısmet olursa i9003 almak istiyorum yani bana daha yakın geliyor.Neo V yi inceleme fırsatı bulamadım o daha uzak geliyo.i9003 için çok iyi bir fiyat yakalamışsın normalde o telefonun fiyat aralığı 900-1000 tl arasındadır.Alman mantıklı geliyor bana:)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum ama i9003'ün gpu'su kötü diyolar..?

fatih_347

Kapalı Hesap
oyun oynamak istiyorsanız aceyi zaten saymıyorum xperia neo v alın daha cok oyun destekler galaxy s e göre :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 9003 ün 9000 farkı ekranı ve işlemcisi ikisi arasında 9000 daha iyi ama neo biraz daha mantıklı geliyo çünkü sony onu android 4.0 güncelliycek galiba samsungun 9000 e 4.0 getirmeme ihtimali var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
galiba neo v alıcam :D

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

fiftycent86

Üye
benim arkadasin i9003 satiyor dusunursen yurtdisindan getirme fazla kullanilmamis sana 600 satabilir ne dersin

Lenneth

Üye
3 u arasinda kesinlikle Neo V

----------Eklendi @ 15:31:48 ---------- Yazıldı @ 15:31:26 ----------

Tam bir multimedya canavari

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fiftycent saol kardeş 0 alcam. Lenneth kardeşim neo v'ni gpu ne? İ9000'inkinden iyimi bilgin varmı?

enaa_881

enaa_881

Üye

kardeş burdan bak özelliklere
neo v nin gpu su Adreno 205, S in PowerVR SGX540
hangisi daha iyi bilmiyorum
kardeş eğer biryere gidip inceleme fırsatı bulursan ikisinide incele hangisi daha içine sinerse onu al

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu an mobildeyim ilk fırsatta bakıcam.

bosnags

bosnags

Üye
uuncu ben 0 optimus black almaya karar verdim...Sen de heralde neo v de karar kıldın::)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu an 300 tl bile önemli benim için:)

fiftycent86

Üye
sana yardımcı olacak bilgiler
Xperia Neo V olumlu yönleri optimus black karşı
neo v optimusa oranla şarjı biraz daha uzun gider
neo v çözünürlük olarak optimustan biraz daha iyidir
neo v tft lcd ekran optimus ise sadece lcd ekran kullanır
optimus ekranı 4 inç neo v 3.7 inç
geride kalan cpu özellikleri,veri hızları falan hepsi aynı saygılarımla...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ideos x5 siparişi verdım. Aslında en baştan beri onu istiyodum ama bulamıyodum.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş hayırlı olsun ama inş pişman olmazsın

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
offf. ya sipariş verdim. sipariş verdiğimde ellerinde ürün varmış. ama pazar günü çok kişi sipariş vermiş. ben kapıda ödemeli yapmıştım. adamlar ön önödemeli alınca bana kalmadı mal. adam dedi:2 gün bekleyelim belki elimize yine gelir dedi. benim sipariş şu an askıda. kafayı yicem bi türlü alamadım şu telefonu.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kaça aldın?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekolojiankaradan 609 tl'ye alcaktım. ellerinde kalmamış. şimdi başka sitelere bakıyorum.

fiftycent86

Üye
dostum bence vazgeç o telefondan,daha iyi telefonlar var üstüne 100 daha koyarsan,htc desire,desire s,optimus black,sony ericsson xperia neo,senin x5 in bunların yanında çok geride çok haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...