GALAXY- I9000 -- I9003 -- I9001 bu telefonlardan hanisi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• I9000

Kullanılan: 5 35.7%
  • I9003

Kullanılan: 5 35.7%
  • I9001

Kullanılan: 4 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toca

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY- I9000 -- I9003 -- I9001 bu telefonlardan hanisi
arkadaşlar ben sadece I9000 ve I9003 biliyordum fakat bu ikisi arasında ne fark var bilmiyorum bugun teknosaya gittim oraya I 9000 gelmiyormus bayadır ve I9003 var çıkarkende katalog aldım ve actım baktım I9001 galaxy s plus metalick black diyor bunların ne farkı bu telefonlardan hangisinde türkcell rom ve üç tuş sorunu yaşamam yardımcı olurmusunuz

toca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardımmm

berkcombil

Üye
Galaxy S kullanan sana yardım etsin.Galaxy S donanım olarak SL'den daha iyi.Öne çıkan farklar S'in GPU'su daha iyi ayrıca ekranıda Super Amoled:oke:
i9001 ise i9000 yani Galaxy S'ten daha iyi fakat sadece işlemcide.GPU performansı olarak yine Galaxy S önde.Ben senin yerinde olsam yurtdışı max.1000 tl'ye Galaxy S alırdım.Hem diğer modellere göre daha çok insan kullanıyor ki bu sayede özelleştirilmiş uygulama ve Rom bulmada zorluk çekmezsin hem de i9001 ile arasında toplamda fazla performans farkı yok.:oke:

• Beğen
Tepkiler: nonamex

Kefelon

Üye
i9001 LE ARASINDA FAZLA FARK YOKMU :d: İ9001 DE 1.4GHZ İŞLEMCİ VAR İ900DE 1GHZ diğer özellikleri aynı ama birde fiyat farkı var i9001 daha ucuz (1.4ghz işlemci kulllanmasına rağmen ) ben olsam durmam hmn koşar i9001 alırdım :oke: :oke:

berkcombil

Üye
Ben toplamda fazla fark yok dedim yazımı dikkatli okuduysanız.GPU olarak i9001 Galaxy S'e göre zayıf.İşlemciniz ne kadar iyi olsada ekran kartınız yeterli olmadığı zaman oyun oynamakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Ben Elektroworldde 1050 TL'ye Galaxy S gördüm,yani arada fiyat farkı var ayrıca 1.4 Ghz tek çekirdekli işlemcinin fazla güç tüketeceğini ve galaxy S kadar batarya performansı vereceğini sanmıyorum.Uzun lafın kısası max.1000 TL'niz varsa galaxy s alın,1200'e ise Galaxy S2 kovalamak ya da galaxy r'yi beklemek daha akılcı olacaktır.Bu saatten sonra 1000 TL üstü çift çekirdek alınmalıdır.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt