galaxy i5510 almalımı ? telefon önerileriniz nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
galaxy i5510 almalımı ? telefon önerileriniz nelerdir ?
arkadaşlar yeni telefon alıcamda aklımda galaxy i5510 , lg optimus one , htc wildfire var .

bi tek wildfire'ı inceleme fırsatım oldu ekrandaki çözürnürlük rahatsız etti açıkcası o yüzden pek istemiyorum bu telefonu

lg optimus one güzel bi telefon ama adobe flash desteği yok galiba

i5510 da ise adobe flash desteği ve live wallpaper varmı ? yoksa yüklenirmi yardımcı olun lütfen

egypt3304

Üye
daha yeni i5510 aldım çok memnunum.söylediğin 2 şeyi de ister forumdan ister tel e forumdan yükleyeceğin applanet den rahatça temin edebilirsin kesinlikle tavsiyemdir..

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme icin sagol bi sorum daha olacak telefonun sol ust kosesinde sensor gibi 2 nokta var ne ise yaradiklari hakkinda bilgi verebilirmisin

egypt3304

Üye
birinden çağrı geldiğinde kulağına götürüyosun ya telefonu, o sensor onu algılayıp tuş kilidi yapıyo kulağınla başka yerlere girme diye :D

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
2 tane var peki diğeri ne işe yarıyor

axcea

Üye
galaxy i5510 aldım çok memnunum android 2.2 var çözünürlük çok iyi sadece kamerası 2mp başka bi eksiği yok bence..

egypt3304

Üye
galaxy i5510 aldım çok memnunum android 2.2 var çözünürlük çok iyi sadece kamerası 2mp başka bi eksiği yok bence..

kamerası 2 değil 3mp ve n8 in 12mp kamerasından öyle ahım şahım bir fark yok..

2si de o iş içindir tahmin ediyorum emin değilim..

demiroktay_1

Üye
Bu telefonu 21 gündür kulllanıyorum gayet hızlı bir telefon. benim hızıma bile yetişebiliyor :). 3g yi açtığım zaman internet çok hızlı. ekran hassaslığı mükemmel çoklu dokunmatik olduğundan çok keyifli bir ekranı var. resetif ekranlar gibi birşeyi seçmemiz için darbe uygulamama gerek yok dokunmam yeterli.(yanlız sadece parmakla dokunabiliyorsunuz eldivenle çalışmıyor). geçişler bir telefona göre mükemmel seviyede, o resimlerin ve menüler arasındaki geçişi görmelisiniz akıyor gidiyor. dokunmatik Qverty klavyesi size kendi klavyesini unutturacak kadar iyi. Çözünürlüğüne gelince o normal düzeyde, yani baktıığınızda ekran gayet güzel görünüyor. kamerası da ışığa bağlı iç mekanda bile olsa yeterli ışığı bulduğunuzda ve ışığı arkanıza alıp birazda titretmeden çektiğinizde iyi resimler çekiyor. yani biraz özen göstermeniz gerekecek fotğrafçı gibi çekmeye çalışacaksınız. zaten ben telefonda mükemmel çözünürlük aramıyorum diyorsanız bu telefon tam size göre derim. donmalara gelince şu ana kadar birkaç kez sadce mesaj yazarken karşılaştım o da tamamen benim parmak hızımdan kaynaklanıyor olabilir çünkü daha bir tuşa bastığmda onu ekranda gösterirken diğer tuşa basmaya çalışıyorum o yüzden olabilir. Görev yöneticisi sayesinde programı kapatmaya gerek duymadan bir tuşla masaüstüne gelip görev yoneticisinden kolayca kapatabiliyorum. 7 tane masaüstü yani bekleme konumu var ve bunlar arasındaki geçiş sadece bir parmak hareketiyle ekranı kaydırmak. tabi ekranın üst kısmında kısyolları da var. istediğiniz masaüstüne istediğiniz uygulama kısayol yada kişi ekleyebilirsiniz. youtube, facebook ve mynet gibi pekçok sitedeki videoyu gayet iyi izleyebiliyorum. RAM yönetimi sayesinde ram daki geçici kayıtları silerek ram ın şişmesini önleyebiliyorsunuz. otamatik güncelleştirmeleri kapatarak, gps ve wifi yi kapalı tutarak, kullanmadığım zamanlarda 3g yi kapatarak,ekranın parlaklığını min. düzeye getirerek ve ram yönetimini kullanarak telefonumu TAM 4 GÜN KULLANDIM . genelde 3 gün gidiyor ki bu telefonlar için gayet ideal. internette gezinirseniz telefonu çok kurcalarsanız 2 gün gidiyor. buda gayet iyi. Aslında anlatacak çok şey var dilerseniz bana ulaşın sorularınızı yanıtlayayım e mail adresim [email protected] böyle bir imkan verip bi ze bu imkanı tanıyan site yönetimine çok teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere.

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
ben live wallpaper nasıl yapacam bende i5510 kullanıyorum yardımcı olurmusunuz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...