galaxy grand duos 9082 sd karta direkt yükleme yapamama+otg kablo uyumsuzluğu hakkında yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

pr0t0n

pr0t0n

Üye
    Konu Sahibi
galaxy grand duos 9082 sd karta direkt yükleme yapamama+otg kablo uyumsuzluğu hakkında yardım lütfen
öncelikle android e bu cihazla geçtim çift hat olması sebebiyle çok araştırarak cihaz seçmeme rağmen şu an ki 2 eksiklik bu cihazdan bir anda soğumama neden oldu

cihazın kendi hafızası 4 gb bunun yarısını zaten sistem dosyaları kullanıyor. bu sebeple 32 gb hafıza kartı taktım . yanlız sistem öle ayarlanmışki ilk yükleme devamlı cihaz hafızasına yükleniyor , tercih edilen yükleme veya video kayıt-ses kayıt seçeneklerinde sd kartı seç gibi bir secenek yok yada ben bilmiyorum varda . devamlı artık önce cihaza at sonra sd karta kopyala şeklindemi olucak işkence resmen...

2. sıkıntı cihazda otg kablo kullanarak flash bellek görüntüleyemiyorsunuz. . usb hub girişi mevcut hub a flash belleği takınca cihazda flash bellek içeriğini göremiyorsunuz.s3 te s2 de varken grand duos da neden yok.en basit tabletlerde bile bu secenek varken bu modelde neden bu eksik anlam veremedim.

Bu konularda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. tam araştırmadım bu sorunları düzeltmekte belki yardımcı proğramlar vardır. bilgi ve paylaşım da bulunursanız çok sevinirim.

Üst Alt