Galaxy giom 2. el mi acaba hiç güncelleme yapmadan 2.3.3 sürümünde ve galiba root edilmis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy giom 2. el mi acaba hiç güncelleme yapmadan 2.3.3 sürümünde ve galiba root edilmis
arkadaslar ben 3 hafta önce Galaxy gio aldım ve memnunum ama ayarlardan telefon hakkında menüsüne girdim ve hiç bir güncelleme yapmadığım halde android 2.2 olması gereken yer android 2.3.3 ve kernel sürümü yazan yerdede 2.6.35.7-perf-CL455447 root@DELL90 #1 yazıyor bu telefonun garantisi kırık mı çıktı yoksa 2. elmi

ha birde bu teli ben Gold marketten aldım :(

61semih

61semih

Üye
gold gıbı yerlerde pek olmaz ama olmaz da olmaz yanı.bunu tek garantısı var aldıgında kutusunun açmayerındekı bandrol yırtıkmıydı?

quad4core

quad4core

Üye
konuyu okuyunca bende şüpelendim bende gioyu alala 3 hafta falan oldu telefonun sürümü 2.3.3 kutusundaki bandrolüde yırtıktı ama ekranın naylonu falan duruyodu hiç el degmemiş gibi görünùyordu.telefoncuya sorduğumda vitrine koymak için kutusunu açtığını söyledi acaba cihaz 2.el olabilir mi

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
adam bandrolu gözümün önünde açtı yani maket bıçağıyla kesti telefonu çıkardı naylonu flanda duruyodu hatta telefona sigorta bile yaptırdım, garantiyi imzalattım herşey yapuıldı ama bunu evde gördüm nasıl olduğunu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt