Galaxy Gio Şarz Çabuk Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

mancukya

Üye
En büyük batarya su an icin sadece Motonun bir telinde var oda 3200 yada 3400 Mah netteki Cin usulu bataryalarin hepsi hikaye.
Android bütün tellerde bataryanin uzun gitmesi icin
1 ilk olarak 3g cok batarya tüketiyor sürekli nete girmiyorsunuz 2g aglarini secin Romda yoksa degisik patch yada programlar var bazi romlarda ayarlarda mevcut.
2 Senkronize etmeyi kapatin gmail ve diger hesaplariniz icin
3 Ayni sekilde Gps sürekli acik birakmayin
4 Wifi kullanacaginiz zaman acin uyku modu hikaye
5 Bleutoth ayni sekilde kapali tutun
6 Widgetler ve gene ekranin kapanma süresini azaltin
7 Sistemde actiginiz programlarin büyük bölümü uyku moduna geciyor donuyor yani herhangi task menager ile cok kullandiginiz durumlarda bunlari öldürün
8 Gene ayni sekilde alternatif kernel vs vs teliniz icin mevcutsa islemci kullanimini düsüren ayarlari mevcut
9 Lbe yada herhangi bir programla tel ile basliyan programlari kapatin buna Google play, maps vs vs dahil sadece sistem verileri kalsin

Kullanima bagli olarak bu durumda bir teli ortalama 3 4 gün rahat kullanma sansiniz olur. Sürekli vidyo bakmak, nete takilmak vs vs isleri yapiyorsunuz yada günde ortalama 2 saat üstü arama yapiyorsunuz bunlarla ugrasmayin bile en fazla size 2 sata kazandiracaktir.

lgkg300

lgkg300

Üye
En büyük batarya su an icin sadece Motonun bir telinde var oda 3200 yada 3400 Mah netteki Cin usulu bataryalarin hepsi hikaye.
Android bütün tellerde bataryanin uzun gitmesi icin
1 ilk olarak 3g cok batarya tüketiyor sürekli nete girmiyorsunuz 2g aglarini secin Romda yoksa degisik patch yada programlar var bazi romlarda ayarlarda mevcut.
2 Senkronize etmeyi kapatin gmail ve diger hesaplariniz icin
3 Ayni sekilde Gps sürekli acik birakmayin
4 Wifi kullanacaginiz zaman acin uyku modu hikaye
5 Bleutoth ayni sekilde kapali tutun
6 Widgetler ve gene ekranin kapanma süresini azaltin
7 Sistemde actiginiz programlarin büyük bölümü uyku moduna geciyor donuyor yani herhangi task menager ile cok kullandiginiz durumlarda bunlari öldürün
8 Gene ayni sekilde alternatif kernel vs vs teliniz icin mevcutsa islemci kullanimini düsüren ayarlari mevcut
9 Lbe yada herhangi bir programla tel ile basliyan programlari kapatin buna Google play, maps vs vs dahil sadece sistem verileri kalsin

Kullanima bagli olarak bu durumda bir teli ortalama 3 4 gün rahat kullanma sansiniz olur. Sürekli vidyo bakmak, nete takilmak vs vs isleri yapiyorsunuz yada günde ortalama 2 saat üstü arama yapiyorsunuz bunlarla ugrasmayin bile en fazla size 2 sata kazandiracaktir.

Teşekkürler çok yararlı bilgiler verdin hepsi de olumlu sonuç verdi

navti

navti

Üye
Bende de ace var en son kurdugum rom la sarj 3 g acik ve kullanimdayken rahat 1.5 gun gidiyor

sessizgemi89

Üye
yahu teknolojiye uzak biri için söyledikleriniz arapsaçı gibi geldi arkadaşlar:)) rom ne, senkronizayi nasıl kapatıcam nasıl freeze yapıcam biri bana yardım etsin:)

hasan0338

Üye
Kesinlikle bir çözüm var arkadaşlar daha keşfetmemiş ben ace de kullanıyorum çok da memnunum easy battery saver adlı uygulamayı yükle senin seçimine göre (wifi 3g vb) şeklinde ayarlayarak pil ömrünü 1.7 katına bile çıkarıyor kesinlikle dene beğenirsen sevinirim ...

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Android telefon kullanıyorsan günde 1 kere bazen 2 kere sarja takmayı göze alacaksın.
Sana tavsiyem denetim masasından sık sık açık olan programlara bakıp, gereksizleri kapatman, ekran parlaklığını düşürmen, data transferini kullanmadıkça kapatman

Üst Alt