Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Gio Şarz Çabuk Bitiyor
Sponsorlu Bağlantılar
bursa1616
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Gio Şarz Çabuk Bitiyor
Mrb telefonumdan çok memnunum ama şarz çok çabuk bitiyor ne yapabilirim ?
Battery programları istemiyorum.Bataryayı Değiştirsem daha yüksek mAH batarya var mı ?
Orjinali 1350 mAh daha bir hafta olmadı alalı.
'Şeref'
Emekli Yönetici
Henüz alalı bir hata olduysa bir kaç haftaya daha iyi olucaktır ama yinede fazla uzun süre gitmez, günlük sarj etmeniz gerekir.
Sarangni
Üye
Telefonunuzun Oyun, İnternet, Telefon Görüşmesi ve Mesajlaşma süresi ne kadar?
61semih
Üye
internette dolaşan o uçuk kapasiteli bataryalara aldanma derim.
bataryaya çözüm yok henüz her gün şarj muhakkak.butun akıllı telefonlarda bu sorun var
femtv
Üye
benim tel smartfon simbyan , ahıllı telefon şarj 5gün gidiyor
legolas29
Üye
Maalesef t20 2 gun gidiyor..alisiyorsunuz...ben nokia 5130 express music den sonra aldim sarj a alisamadm...
Sarangni
Üye
Nokia ile Android'in şarjı karşılaştırılamaz arkadaşlar. Beş - Altı yıl Nokia kullanmış birisi olarak Nokia'nın şarjı tabi ki uzun gidiyor. Android işletim sisteminin çalışma mantığı daha farklı. Bu sebepten şarj daha çabuk bitiyor.
blacktalon
Üye
çözüm kendin batarya değiştirme olsaydı bence bunu en azından 1 firma yapardı ama her firmanın akıllı telefonunda bu sorun var hala, ilerde buna çözüm bulunur suan sadece telefonlar ilgileniyorlar heralde
Mrb telefonumdan çok memnunum ama şarz çok çabuk bitiyor ne yapabilirim ?
Battery programları istemiyorum.Bataryayı Değiştirsem daha yüksek mAH batarya var mı ?
Bu orjinali 3500 lük daha bir hafta olmadı alalı.
3500 lük olan nedir pil mi? Galaxy Gio'da böyle bir pil mi var? Anlamadım açıksaçası...
FeC!
Üye
3500 mah? O_o
bursa1616
Üye
Konu Sahibi
Keşke daha fazla gitse 1350 mAh var evet. Adaptörü küçük yanımda taşıycak demektir android arkaplanda çalışan uygulamalardan dolayı çok sarz yiyor nokia ile kıyaslanamaz. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim önerisi görüşü olan var ise beklerim.
FeC!
Üye
3500mAh ne demek. S2 nin orjinali 1650.
legolas29
Üye
yapacak bırsey yok arkadaşlar maalesef ki şarj hızlı gidiyor...Batarya koruma programları ile geçineceğiz.
bn sarzim uzun gitmesi icin mumkun oldugunca ekran isigini kisik tutuyorum telefonla oyun internet le isim.olmadigi zaman herhangi bi o/c programi islemciyi yari hizina kadar dusuruyorum 3g surekli kapali. bunlari yapinca birazda olsa faydasini.goruyorum
edit. bu arada tel tcell t20
enes122
Üye
birde arkaplanda calisan isime yaramiyan mesela google haritalar gibi uygulamalari rom toolbox ile freeze yapiyorm hem menuden gidiyo calismiyo hemde lazim olursa geri unfreeze yapip kullanabiliyosun
lgkg300
Üye
galaxy gio da bildiğim kadarıyla arka planda net açık daima açık. Onu kapatırsanız çok yararlı olur.