Telefon Tavsiyesi Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacam galaxy alpha ve z3 compact arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullananlar deneyimlerini aktarırsa çok iyi olur!

byAndroid

byAndroid

Üye
İkiside güzel telefon ama z3compct alırım ben

mrzstyl

mrzstyl

Üye
özellik olarak kafa kafaya gibiler ama ben olsam z3 compact alırdım 20.7 mp kamera :oke:

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Aslında z3 compacat iyide alphanın 64 bit olması beni dusnduruyor

Buğra

Buğra

Admin
Z3 compact elbette daha iyi
Gerek kamera gerek pil gerek arayüz olarak

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hocam alın z3 compact tasarımıda hoş kamerasıda :oke:

cici60

cici60

Üye
alpha tek artısı tasarımı z3c ise batarya performans suya dayanıklta ve en önemlisi kamerada üstün basar. Sony tavsiye ederim ;)

caps6

caps6

Üye
z3 compact daha iyi

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Üretimi sonlandırılmış bir telefon Alpha.Tek artısı yenilenmiş tasarımı.Bu iki cihaz arasında z3 c daha iyi bir tercih olur.Pil konusunda harika bir cihaz z3c .Performans olarakta çok iyi.Benim tavsiyem z3compact :)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Her açıdan z3c (tasarım hariç çünkü bu zevk meselesi)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dusunmeden z3 compact

furkankaya559758

Üye
Z3 Compact daha iyidir. Kamera, kalite ve performansta daha iyi.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacam galaxy alpha ve z3 compact arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullananlar deneyimlerini aktarırsa çok iyi olur!
Z3 Compact tabiki :D alpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum. Samsung'un o dandik arayüzünü kullanacağıma GM kullanırım daha iyi. Yakınlarımda discovery, elite filan var bir sorununu görmedim. Olsa bile teknik serviste düzelebilir. Eski bir s3 ve elite kullanıcısı olarak söylüyorum bu düşüncelerimi. Herşey yazılımla bitiyor ne kadar güzel telefon yaparsan yap.

Son düzenleme:
erko merko

erko merko

Üye
Z3 Compact tabiki :D alpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum.
Alpha'nın üretimden kalkması neyi değiştiriyor yani üretilse ne olur üretilmese ne olur açıklarmısınz ? Alpha batarya konusunda zayıf ama diğer yönlerden z3 c'a göre çok daha iyi bana göre

cici60

cici60

Üye
Alpha'nın üretimden kalkması neyi değiştiriyor yani üretilse ne olur üretilmese ne olur açıklarmısınz ? Alpha batarya konusunda zayıf ama diğer yönlerden z3 c'a göre çok daha iyi bana göre
hangi yön ?

Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor

Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla

Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması

Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.

En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3 compact gibi bir takoza para vermektense tercihimi alphadan yana tutarım.
Su geçirmeme olayınıda çok iyi biliyoruz Z2 den.

hangi yön ?

Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor

Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla

Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması

Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.

En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
Dediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.

Z3 Compact tabiki :D alpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum. Samsung'un o dandik arayüzünü kullanacağıma GM kullanırım daha iyi. Yakınlarımda discovery, elite filan var bir sorununu görmedim. Olsa bile teknik serviste düzelebilir. Eski bir s3 ve elite kullanıcısı olarak söylüyorum bu düşüncelerimi. Herşey yazılımla bitiyor ne kadar güzel telefon yaparsan yap.
General mobile kullan mtk elinde patlasin sonra :ehe

Yönetici tarafından düzenlendi:
PriZm

PriZm

Üye
Dediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.
Benim telefon bile 1 tb lık olan SDXC kartları destekliyor. Alphanın desteklememesi hakikaten ilginç olur.

PriZm

PriZm

Üye
Konuya gelecek olursam bu ikisi arasında Z3C derim.

• Beğen
Tepkiler: cici60
0MG90

0MG90

Üye
Z3c tabiki. Performans canavarı resmen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt