Z3 Compact tabikiMerhaba arkadaşlar yeni telefon alacam galaxy alpha ve z3 compact arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Kullananlar deneyimlerini aktarırsa çok iyi olur!
alpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum. Samsung'un o dandik arayüzünü kullanacağıma GM kullanırım daha iyi. Yakınlarımda discovery, elite filan var bir sorununu görmedim. Olsa bile teknik serviste düzelebilir. Eski bir s3 ve elite kullanıcısı olarak söylüyorum bu düşüncelerimi. Herşey yazılımla bitiyor ne kadar güzel telefon yaparsan yap.Alpha'nın üretimden kalkması neyi değiştiriyor yani üretilse ne olur üretilmese ne olur açıklarmısınz ? Alpha batarya konusunda zayıf ama diğer yönlerden z3 c'a göre çok daha iyi bana göreZ3 Compact tabikialpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum.
hangi yön ?Alpha'nın üretimden kalkması neyi değiştiriyor yani üretilse ne olur üretilmese ne olur açıklarmısınz ? Alpha batarya konusunda zayıf ama diğer yönlerden z3 c'a göre çok daha iyi bana göre
Dediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.hangi yön ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızExynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla
Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması
Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.
En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
General mobile kullan mtk elinde patlasin sonraZ3 Compact tabikialpha üretimden kalkmış zaten. Z3 Compact kullanıyorum. Samsung'un o dandik arayüzünü kullanacağıma GM kullanırım daha iyi. Yakınlarımda discovery, elite filan var bir sorununu görmedim. Olsa bile teknik serviste düzelebilir. Eski bir s3 ve elite kullanıcısı olarak söylüyorum bu düşüncelerimi. Herşey yazılımla bitiyor ne kadar güzel telefon yaparsan yap.

Benim telefon bile 1 tb lık olan SDXC kartları destekliyor. Alphanın desteklememesi hakikaten ilginç olur.Dediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.
hafıza kartı takılmıyor çünküDediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.

hafıza kartı takılmıyor çünküDediğin şey o kadar saçma ki alpha 64gb nasıl deteklemez kaynaklarla açıklarmisiniz? Kaldı ki S4 minisi bile destekliyor.