Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
hocam v3 de gelir inşallah :D

en-sel

en-sel

Üye
Hocam bi problem var romla alakalı sabah 7.20 de %100 olan şarj bir iki dkika sonra %93 oluyor birgünü zor çıkarıyordum şuan yedeğime geri döndüm mecburen sabah 7 civarı çıkardım ve şuan 16.55 %74 şarj durumu. genelde aynı sıklıkta kullanıyorum oyun msj net vs...

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Hocam bi problem var romla alakalı sabah 7.20 de %100 olan şarj bir iki dkika sonra %93 oluyor birgünü zor çıkarıyordum şuan yedeğime geri döndüm mecburen sabah 7 civarı çıkardım ve şuan 16.55 %74 şarj durumu. genelde aynı sıklıkta kullanıyorum oyun msj net vs...

bendede aynı sorun var inş yeni sürümde giderilir

en-sel

en-sel

Üye
bendede aynı sorun var inş yeni sürümde giderilir
Çok tuhaf değilmi ama şarjdan çıkarıyorum %100 iken dakikalar içinde %93 e düşüyor :) şuan kendi üzerindeki rom var yoğun msj laşan biriyim arada konuşmalar nete de sık girerim şarjım %51 şuan :)

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
turkishield

turkishield

Üye
arkadaşlar jb 4.1.2 türkiye romunu yükledim..Cwm flaşlamak istiyorum yalnız update.zip dosyasını recoveryde göremiyorum..ne yaptıysam ne ettiysem recoveryde update.zip görünmüyor.çözüm nedir bilenler yardımcı olabilirler mi ?

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar jb 4.1.2 türkiye romunu yükledim..Cwm flaşlamak istiyorum yalnız update.zip dosyasını recoveryde göremiyorum..ne yaptıysam ne ettiysem recoveryde update.zip görünmüyor.çözüm nedir bilenler yardımcı olabilirler mi ?
apply update from sd card seçeneğiyle hafıza kartına attığın update.zip i görebilirsin dostum

ceyhungur

ceyhungur

Üye
Bakalım kurdum açılmasını bekliyorum telefonun. Durum hakkında bilgi vericem. İnşallah iyidir. Emeği geçen herkese teşekkürler.

turkishield

turkishield

Üye
telefon açılırken karıncalanma olup sonra normal açılıyor..bide çok kasıyo gençler..

en-sel

en-sel

Üye
telefon açılırken karıncalanma olup sonra normal açılıyor..bide çok kasıyo gençler..
Karıncalanması vipeleri tam yaomadıysan olabilir yavaşlığı da güç tasarruf modun açıksa kapat :)

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
v3 gelse ne güzel olur :D

enessene52

enessene52

Üye
hocam harika rom yapmısın tam istediğim gibi.şimdi v1.1 i indirip kurcam.romdayken usb sorunu cıkmıstı onu hallettim artık tadından yenmiyor.tek sıkıntı sarj konusu ona da alıstım diyebilirim.

ceyhungur

ceyhungur

Üye
Evet arkadaşlar tam 1 haftadır kulklanıyorum Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an ne kasma ne problem ne de başka hiçbirşeyle karşılaşmadım. Gerçekten yapana da konuyu açana da Teşekkürler.

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet arkadaşlar tam 1 haftadır kulklanıyorum Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an ne kasma ne problem ne de başka hiçbirşeyle karşılaşmadım. Gerçekten yapana da konuyu açana da Teşekkürler.
İkisi de aynı kişi zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: ceyhungur
ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
şuan cm11 kullanıyorum. bu romu yükleyebilir-miyim. ne yapmam lazım

2527504

Kapalı Hesap
Kardeş Allah rızası için galaxy young içinde varsa anlatır mısın ?
Buna çok ihtiyacım var :(