Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

kajmerX

Üye
Bu romun android sürümü kaç ? acil cevap yazar mı romu kuran birisi?
orjinal JB de ram kullanımı aşırı yüksekti bunda ram kullanımı normalde kaçta ??

Son düzenleme:
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
Bu romun android sürümü kaç ? acil cevap yazar mı romu kuran birisi?
orjinal JB de ram kullanımı aşırı yüksekti bunda ram kullanımı normalde kaçta ??
4.1.2 orjinal jbden daha stabil 400-500 mb arası değişiyo ram

User_34

User_34

Üye
Kardeşim bende 2.3.6 kuruluydu kies üzerinden Jb ye güncelledim Antutu ile performans testini başlattım aldıgım sonuç 8399 Acaba kasma olur mu oyunda vs eger kasarsa tolga kardeşimin sundugu romu kuracagım şimdiden teşekkürler.

ONUR688

Üye
ya siz bu anlatımın açık anlaşılır oldugunu mu zannediyorsunuz.gir bi symbian 3 flashta nasıl anlatılmış bak.senin bu anlatımın biraz android için flashtan anlayanlar için.recovery modda aç demişin nasıl açılıyor.cwm6 flashlıyoruz demişin cwm6 ne flashlıyoruzda nasıl flashlıyoruz.İnstall Zip From SD kart Choose zip from sdcard
bunlar ne nerden yapılıyor. bunları biraz açık anlaşılır anlatalım lütfen.yukarda arkadaş anlamadıgını sylemiş açık demişiniz bunu dha yeni başlayan birinin gözünden görün bide.kolay gelsin.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
viber ve tango da görüşmede ses çok düşük geliyor onun dışında gene orjinal romdan farksız bi ram kullanımı gördüm ama yinede elinize sağlık

dico_06

Üye
ustam bu romu i8160L için portlayıp yayınlayabilirmisin ben yüklemek istiyorum ama benim ace 2 latin olduğu için yükleyemiyorum

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
usta jz054k diye bi hata alıyorum

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
evet ya
kardes bi yardımcı olassert failed getprop error in emmc yazıyo status 7 aborted

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
cm 10.1 yuklu ama oda olur hangisini atıym :)

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
ya drvedları regeditten sildim halde görmuyo kardesim ya link atarmısın bi zahmet :)

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
usta i8160 diye geliyo ama tanıtamıyorum kieste odinde görmuyo ayıklama açık bu arada :)

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
100. mesaj da benim olsun, paylaşım için teşekkürler.