ortak42
Üye
artistik yapmayalım plsgb geri kafa gibi geliyor nedense yoksa bu performansı bırakmam da cm 10.2 nin görselliğine dayanamıyorum ne yazıkki
şimdi cm mi kullanıyorsunuz?
artistik yapmayalım plsgb geri kafa gibi geliyor nedense yoksa bu performansı bırakmam da cm 10.2 nin görselliğine dayanamıyorum ne yazıkki
evetşimdi cm mi kullanıyorsunuz?
cm 10.2 yüklü şu an telde 
sen o kadar rom yüklemişsin allah bilir overclock ta yaptınevetcm 10.2 yüklü şu an telde
![]()
benimki stock 
o.c beklediğim kadar hızlı değildi o yüzden pek kullanmadımsen o kadar rom yüklemişsin allah bilir overclock ta yaptınbenimki stock
![]()

4.1.2 orjinal jbden daha stabil 400-500 mb arası değişiyo ramBu romun android sürümü kaç ? acil cevap yazar mı romu kuran birisi?
orjinal JB de ram kullanımı aşırı yüksekti bunda ram kullanımı normalde kaçta ??
iyide o hata değil ki android 4.1.2 nin yapım numarasıusta jz054k diye bi hata alıyorum
cwm mi verdi bu hatayı ?sanırım gb kullanıyosun önce bi jb flashlaman gerekevet ya
kardes bi yardımcı olassert failed getprop error in emmc yazıyo status 7 aborted

rus gb+tr gb+jb öneririmcm 10.1 yuklu ama oda olur hangisini atıym![]()

ya drvedları regeditten sildim halde görmuyo kardesim ya link atarmısın bi zahmet![]()