en-sel
Üye
İyiymiş hocam rootla vs uğtaşmak yok ne güzel teşekkürler yardımlar için

Hocam gerçekten harika bi rom ilk denemem de yükleyemedim ama ikinci de başardım çok teşekkürler
Hocam bi problem var romla alakalı sabah 7.20 de %100 olan şarj bir iki dkika sonra %93 oluyor birgünü zor çıkarıyordum şuan yedeğime geri döndüm mecburen sabah 7 civarı çıkardım ve şuan 16.55 %74 şarj durumu. genelde aynı sıklıkta kullanıyorum oyun msj net vs...
Çok tuhaf değilmi ama şarjdan çıkarıyorum %100 iken dakikalar içinde %93 e düşüyorbendede aynı sorun var inş yeni sürümde giderilir
şuan kendi üzerindeki rom var yoğun msj laşan biriyim arada konuşmalar nete de sık girerim şarjım %51 şuan 
apply update from sd card seçeneğiyle hafıza kartına attığın update.zip i görebilirsin dostumarkadaşlar jb 4.1.2 türkiye romunu yükledim..Cwm flaşlamak istiyorum yalnız update.zip dosyasını recoveryde göremiyorum..ne yaptıysam ne ettiysem recoveryde update.zip görünmüyor.çözüm nedir bilenler yardımcı olabilirler mi ?
Karıncalanması vipeleri tam yaomadıysan olabilir yavaşlığı da güç tasarruf modun açıksa kapattelefon açılırken karıncalanma olup sonra normal açılıyor..bide çok kasıyo gençler..

İkisi de aynı kişi zatenEvet arkadaşlar tam 1 haftadır kulklanıyorum Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an ne kasma ne problem ne de başka hiçbirşeyle karşılaşmadım. Gerçekten yapana da konuyu açana da Teşekkürler.
orjinal 4.1.2 sürümünü yüklemen lazım önce yoksa telefonun açılmazşuan cm11 kullanıyorum. bu romu yükleyebilir-miyim. ne yapmam lazım
tamam. teşekkürlerorjinal 4.1.2 sürümünü yüklemen lazım önce yoksa telefonun açılmaz