Galaxy Ace S5830i İçin Güncelleme Talep Formu

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
Galaxy ace arkadaşımda var yüzüne bakılcak telefon değil arkadaşlar yanlış anlamayın kötülemiyorum ama gerçekten güzel değil

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Galaxy ace arkadaşımda var yüzüne bakılcak telefon değil arkadaşlar yanlış anlamayın kötülemiyorum ama gerçekten güzel değil

alanlar sadece tipi için alıyor. bunu kimse inkar edemez. :) aslında hoş telefon tasarım bakımından.. ama ben android'e turkcell t20 ile başlamıştım ve arkadaşımın ace'da açamadığı oyunları t20 de kasmadan oynuyordum. gerçekten performans bakımından sürünüyor ace.

hurol1

Üye
Aceye güncelleme verse ne olur oyun performansı yine düşük olur

-Emre

-Emre

Üye
zte ve Huawei bazı alt modelleri samsungun orta denilen cihazlarindan iyi =(mesela zte Blade telefonda bir rom bir de pc yapınca uçuyor 420 mb ram var kullanılabilir ama samsung bunu dikkate almıyordu. Artık yeni çıkan youngda bile 700-800 mb ram var.

- - - Eklendi - - -

pc değil oc

mertekin34

mertekin34

Üye
Cm 10.1 çalışmayan tek şey şebeke üzerinden görüntülü görüşme ben onu zaten kullanmıyorum =)

Ben de kullanmıyorumda illaki çalışır olacak hay Allah. Peki kasma etme var mı? Gb gibi mi yoksa farklı mı performans? Kamera için çalışmıyor diyorlardı.

tapatalk

tapatalk

Üye

donanımı gerçekten çok kötü en kötü gou 256 ram is görmez bi islemci

-Emre

-Emre

Üye

Ben de kullanmıyorumda illaki çalışır olacak hay Allah. Peki kasma etme var mı? Gb gibi mi yoksa farklı mı performans? Kamera için çalışmıyor diyorlardı.

Gbnin nasıl olduğunu unuttum =(ama cidden hızlı kamerada sorun yok otg desteği var

Üst Alt