Galaxy Ace S5830i İçin Güncelleme Talep Formu

Sponsorlu Bağlantılar

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace S5830i İçin Güncelleme Talep Formu
Arkadaşlar bugün samsung canlı destek ile yaptığım bir görüşme sonucu verilen linkten güncelleme talebi yapılacağını öğrendim ve hemen herkesin destek olmasını bekliyorum.Bu bizim samsungla savaşımız diyebilirim.Verdiğim linke mail yağmasını istiyorum.

Samsung canlı destek ile yaptığım görüşme.

Alttaki Konu Başlığı Olarak : Galaxy Ace S5830i
Mesaj Olarak Yazdıklarım :
Telefonu alırken galaxy ace modeli olduğunu sanıyordum ancak sonradan fark ettimki s5830i modeli imiş.Şuan için telefon 3d oyunların hiçbirini açmamakta.
Bunun için telefona bir Gpu güncellemesi yapılmasını talep ediyorum.
Ve diğer bir isteğim ise telefona 3.x sürüm kernel ile birlikte 2.3.6 üzeri bir sürüme güncelleme yapılması.
Telefondan hiçbir performans alamıyorum.Normal ekran geçişlerinde bile kasma yapıyor.Uzun bir süre daha güncelleme gelmeyecekse dava açıp s5830 modeli ile değiştirilmesini talep edeceğim.Normalde yazılım ile bir güncelleme yapılsa telefonda bir nebze performans artışı olur.Ancak şuan telefon yerinden kalkmıyor.

Sizden geri bildirim bekliyorum.

Mesajı bu şekilde de yazabilirsiniz.Veya farklı şekilde de yazabilirsiniz.Ancak çoğunluk aynı şekilde yazarsa aynı kişinin sürekli aynı mesajı gönderdiği düşünülebilir farklı şeyler yazmaya çalışın.Veya cümleleri benzeterek yazın.

Mail atılacak link :

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: gekic43

Lambritsche

Lambritsche

Üye
Android 3.x güncellemeleri tabletler için ama insallah güncellemeniz gelir.

TheMadness

TheMadness

Üye
Samsung ROM'lardan hayır gelmez. CyanogenMod kullanın.

systemchi

systemchi

Üye
5830i yi android 4.2.2'yede güncellesen kernel 3.4.x'de kursan o telefonda harici ekran kartı olmadığı için yine oyun oynatmaz bence sen direk modeli değiştir 100-200 tl ekstradan vererek ekran kartli daha iyi bir model al.Samsung çoğu modeli gözden çıkardı güncelleme vermiyor,buna isyan eden yokmu sanıyosun her ülkede binlerce kişi var,ama zamanında sadece galaxy s3 den 50 milyon adet satan firma sence geriye dönüş yapıp güncelleme verirmi.

-Emre

-Emre

Üye
Bence bunu wonder için yapmalıyız =) ama banane ya ben 4.2.2deki yardiriym stock romda kalanlar düşünsn =D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
Biz yinede rahatsız etmeyi planlıyoruz.sizlerde yardımcı olursanız iyi olur.

-Emre

-Emre

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Samsung'un dikkate alacağını bile zannetmiyorum.

Bakın,Samsung'a karşı asıl protesto Galaxy S'e ICS verilmemesinden sonra yaşandı.O zamanlarda Galaxy S'in 25-30 milyon kullanıcısı vardı.Samsung milyonlara karşı direndi ve "Touchwiz sığmıyor" diyerek bir YALAN öne sürdü.Ve Samsung bu lafının tokadını hergün XDA Galaxy S bölümünden yiyor.

MaxipmaN

Üye
acede o donanımla bi halt yapılmaz da wondere yazık oldu

beytullah6767

beytullah6767

Üye
en azından 2.3.7 verilebilir

Üst Alt