ibo1996
Üye
Galaxy Ace S5830i İçin Güncelleme Talep Formu
Arkadaşlar bugün samsung canlı destek ile yaptığım bir görüşme sonucu verilen linkten güncelleme talebi yapılacağını öğrendim ve hemen herkesin destek olmasını bekliyorum.Bu bizim samsungla savaşımız diyebilirim.Verdiğim linke mail yağmasını istiyorum.
Samsung canlı destek ile yaptığım görüşme.
Alttaki Konu Başlığı Olarak : Galaxy Ace S5830i
Mesaj Olarak Yazdıklarım :
Telefonu alırken galaxy ace modeli olduğunu sanıyordum ancak sonradan fark ettimki s5830i modeli imiş.Şuan için telefon 3d oyunların hiçbirini açmamakta.
Bunun için telefona bir Gpu güncellemesi yapılmasını talep ediyorum.
Ve diğer bir isteğim ise telefona 3.x sürüm kernel ile birlikte 2.3.6 üzeri bir sürüme güncelleme yapılması.
Telefondan hiçbir performans alamıyorum.Normal ekran geçişlerinde bile kasma yapıyor.Uzun bir süre daha güncelleme gelmeyecekse dava açıp s5830 modeli ile değiştirilmesini talep edeceğim.Normalde yazılım ile bir güncelleme yapılsa telefonda bir nebze performans artışı olur.Ancak şuan telefon yerinden kalkmıyor.
Sizden geri bildirim bekliyorum.
Mesajı bu şekilde de yazabilirsiniz.Veya farklı şekilde de yazabilirsiniz.Ancak çoğunluk aynı şekilde yazarsa aynı kişinin sürekli aynı mesajı gönderdiği düşünülebilir farklı şeyler yazmaya çalışın.Veya cümleleri benzeterek yazın.
Mail atılacak link :
Samsung canlı destek ile yaptığım görüşme.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alttaki Konu Başlığı Olarak : Galaxy Ace S5830i
Mesaj Olarak Yazdıklarım :
Telefonu alırken galaxy ace modeli olduğunu sanıyordum ancak sonradan fark ettimki s5830i modeli imiş.Şuan için telefon 3d oyunların hiçbirini açmamakta.
Bunun için telefona bir Gpu güncellemesi yapılmasını talep ediyorum.
Ve diğer bir isteğim ise telefona 3.x sürüm kernel ile birlikte 2.3.6 üzeri bir sürüme güncelleme yapılması.
Telefondan hiçbir performans alamıyorum.Normal ekran geçişlerinde bile kasma yapıyor.Uzun bir süre daha güncelleme gelmeyecekse dava açıp s5830 modeli ile değiştirilmesini talep edeceğim.Normalde yazılım ile bir güncelleme yapılsa telefonda bir nebze performans artışı olur.Ancak şuan telefon yerinden kalkmıyor.
Sizden geri bildirim bekliyorum.
Mesajı bu şekilde de yazabilirsiniz.Veya farklı şekilde de yazabilirsiniz.Ancak çoğunluk aynı şekilde yazarsa aynı kişinin sürekli aynı mesajı gönderdiği düşünülebilir farklı şeyler yazmaya çalışın.Veya cümleleri benzeterek yazın.
Mail atılacak link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]