Galaxy Ace Oyunları HD SÜRÜKLEYİCİ OYUNLAR (Girmeni Tavsiye Ederim)

Sponsorlu Bağlantılar

furkanyes

furkanyes

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Oyunları HD SÜRÜKLEYİCİ OYUNLAR (Girmeni Tavsiye Ederim)
Evet Arkadaşlar Galaxy Ace Oyunları İle Karşınızdayım

Benimde Bir Galaxy Acem Var Ve Malesef Rootsuz :( Bu Yüzden Rootsuz Açılabilen Sorunsuz Oynanan Galaxy Ace Oyunları İle Karşınızda Bulunmaktayım
Arkadaşlar Azıcık Kul Hakkı Biliyorsanız Lütfen Alıntı Yapmayalım Hakkıma Girmeyin Lütfen
Çok Konuşmadan Oyunlara Geçelim....

Trucker Parking 3D(30,3MB) Apk

Arkadaşlar Kontrol Gayet İyi Bir Şekilde Yapılıyor Tek Sorun Bende Çok Az Kasıyor ROOT ile sorunun kalkıcağından eminim

DİREK İNDİRME :

Worms(30.1MB)

Herkezin Bildiği Worms Kesinlikle Tavsiye Ederim Hiç Kasmıyor Çok Eylenceli Bir Oyun

Direk İndirme:

Apk Zipli

Crysis(29.3Mb)

Arkadaşlar Bu Oyu Sorunsuzca Açılıyor Çok Az Kasıyor Root İle Sorun Kalkıcağından Eminim Bu Oyunu İzinsiz Alıntı Yapana Hakkımı Helal Etmiyorum
Arkadaşlar Ayrıca Videoda Ekledim Videoda Dikkatinizi Çekerse Videodaki Telefon Galaxy Ace olduğunu fark edeceksiniz...

VİDEO

[video=youtube;ZteW1tMPZeY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZteW1tMPZeY[/video]

Direk İndirme:

:

World Of Goo(47MB)

Eylenceli Bir Oyun Kasma Sıkıntısı yok

VİDEO

[video=youtube;-A_JfkzPwww]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-A_JfkzPwww[/video]

Direk İndirme

Hess Racer(27.1MB)

Arkadaşlar Aşırı Derecede Eylenceli Bir Oyun Bağımlı Yapabilir Benden Soylemesi Kasma Denen Birşey Yok Ara Sıra Mesaj Falan Gelince Oyun 5 sn Duraklıyor Başka Sorunu Yok

VİDEO

[video=youtube;9nzzA7TwAMg]http://www.youtube.com/watch?v=9nzzA7TwAMg[/video]

Direk İndirme:

Arkadaşlar Pes 2012'nin Galaxy Acede Sorunsuz Çalıştığını Fark Ettim Hemen Paylaşmak İstiyorum

PES 2012(120 MB)

Arkadaşlar Galaxy Acede Sorunsuz Çalışmakta Sorunsuzca Oyunanaıyor + Rootsuz

Version:1.0.0

Arkadaşlar Kurulumu Basamaklarıyla Anlatıyorum :

1.İlk Önce
Ve Adlı Dosyaları İndirin( Kırmızı Yalılıların Üstüne Tıklayarak İndirebilirsiniz

2. Telefonunuzu Pc Ye Bağlayın Ve Rar Dosyasının İçindeki
com.konami.pes2012 Dosyasını /sdcard/android/data klasörünün içine atın

3.
Pes 2012Hd Maxicep Furkanyes.apk Dosyasını kurup sorunsuzca oynayın

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan, MobileRockMusic, ferrari1905 ve 1 kişi daha

Buğra

Buğra

Admin
paylaşım için teşekkürler :spr

herowar28

Üye
tesekkurler guzel paylasim yapmissin

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
" Arkadaşlar Azıcık Kul Hakkı Biliyorsanız Lütfen
Alıntı Yapmayalım Hakkıma Girmeyin Lütfen" zaten bu oyunlari burda paylasarak oyunun yapimcilarinin hakkina girmis oluyorsun ;)

• Beğen
Tepkiler: senetci
blade5234

blade5234

Üye
Emegine Sağlık

furkanyes

furkanyes

Üye
    Konu Sahibi
" Arkadaşlar Azıcık Kul Hakkı Biliyorsanız Lütfen
Alıntı Yapmayalım Hakkıma Girmeyin Lütfen" zaten bu oyunlari burda paylasarak oyunun yapimcilarinin hakkina girmis oluyorsun ;)

Kardes ben alinti yapmadim bilip bilmeden mesaj atma ben playden indirip acilan oyunlari paylastim sizinle

furkanyes

furkanyes

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğiniz Oyunların Çalışım Çalışmadığını Mesaj Atrsanız sevinirim

MobileRockMusic

MobileRockMusic

Üye
Allah Senden Razı olsun kardeşim uzun zamandır arıyordum hep rootlu oyun koyuyorlar ben root yapmadım yapmıcamda emeğine sağlık kardeşim.Crysis açılmadıKardeşim benim facebook sayfam var galaxy ace funs tr diye elime geçen oyunları paylaşıyorum subway surfers gibi rootsus sende gelirsen iyi olur daha çok yardım ederiz arkadaşlara

asabi67

asabi67

Üye
Eline saglik kardes...

• Beğen
Tepkiler: MobileRockMusic

lokallokal1

Üye
emeğine çok teşekkür ler

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Teşekkürler.. Yalnız bir sorum olucak, Pes 2012 yüklicem fakat forumun ana başlıklarında ki toplu oyun konularından indirmiştim pes 2012 yi ve indirdikten sonra telefonda kasılmalar başlamıştı bundada böyle bir sorun olabilir mi ? ayrıca telefonum ace değil ama yinede çalıştırır demi ace den daha iyi bir telefon ?

nowaytr

nowaytr

Üye
Eline sağlık :tşk:

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik kardesim

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler...