Telefon Tavsiyesi Galaxy Ace mi C6-01 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace mi C6-01 mi?
Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinize kolay gelsin. Ben bu iki telefon arasında kaldım. cumartesi günü kesinlikle birinden birini alacağım ama hangisi bilmiyorum. iki telefonuda inceleme şansım oldu. c6-01 kamerası ekranı felan tamam iyi ama symbian olması beni düşündürüyor. galaxy ace de android olduğu için daha çok cezbediyor. bir iki sorum olacak. galaxy ace'nin fotoğraf kalitesi nasıl yani yeterli kalitedemi? öyle çok fotoğraf çekmem ama lazım olduğunda işimi görsün istiyorum. videoyu da fazla çekmem zaten. bide galaxy acenin ekran çözünürlüğü biraz düşük ama öyle takılmam ekranına. bir de kullananlara soruyorum ace nin hoparlörü iyimi? ses kaliteli mi ? lütfen telefonları kullananlar yorum yazsınlar. şimdiden herkese teşekkürler.

Nokia C6-01 sistem açısından çok iyi.Yalnız işletim sistemi vasat.Android sana çok daha iyi gelecektir.Kamerası yeterli düzeyde.

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
yorumunuz için teşekkürler. birde hangi siteyi önerirsiniz biraz ucuz olsun mesela bu siteye güvenebilrmiyim?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ace güzel telefon da o fiyatını haketmiyor. C6-01'in özellikleri daha iyi Ace'ten. Ace'in donanım olarak ekranı daha büyük ve 120 mhz fazladan işlemcisi var o kadar. C6-01 tavsiye ederim. Ama kişisel fikrim olarak Nokia 603 derim, 2-3 gün oldu çok memnunum canavar gibi.

Lenneth

Üye

Web tarama performansi nasil 603 un ?

Belle tarayicisi tasarim olarak guzel duruyor ama N8 in 680 mhz islemcisi ile takilmalar vardi 603 nasil bu konuda merak ettim.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Web tarama performansi nasil 603 un ?

Belle tarayicisi tasarim olarak guzel duruyor ama N8 in 680 mhz islemcisi ile takilmalar vardi 603 nasil bu konuda merak ettim.
603'ün tarayıcı gayet güzel iş görüyor. Hızlı ve Flash konusunda yeterli düzeyde Flash içeriklerde-Flash videolarda takılma söz konusu değil ancak 5-6 tane denediğim flash oyundan sadece birini açabilmişti.

Jrcan1

Üye
Tartışmaya bile gerek yok.C6-01 al.Az önce Nokia'nın sitesinden 603'ün özelliklerine baktım nerdeyse 701 ile benzer.

nokia 603 müthiş telefon.Sen boşver c6-01 i galaxy ace'i falan git 603 al

Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...