Galaxy ace hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace hakkında...
Arkadaşlar benim 650 lira kadar bir param var ben galaxy ace almak istiyorum ama bir kaç sorum olacak öncelikle bu andoid oyunlarındaki bütün oyunları bu telde oynayabilrmiyim (mesala pes 2011i falan) birde bu telefona team viewer yükleyebilirmiyiz son olarak ace kullanan varsa memnunmusunuz onu sorayım :D TEŞEKKÜRLER...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakın arkadaşım sakın öyle bi hata yapma android diye alma oyunları açmaz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu ekranı berbat kötü kalitesiz kamera çekimi vasat tarayıcısı acayip yavaş + flash player bile yok internetten video izleyemessin ayrıca şarjı da dayanmıyor son bişey daha telefonu kies görmüyor güncelleme yapamassın + başka bilgisayarlardan veri alışverişi yapamassın kardeş sakın alma ben 1 ay kullandım lanet ettim c6 01 telefonumu satıp android diye 700 tl peşin sayıp aldım köpek gibi pişman oldum şimdi n8 aldım ilaç gibi geldi bence öyle bi hata yapma android alacaksan da iyi bişey al ne bileyim 512 mb ram 1 ghz hız olsunda pişman olma sonra o kadar paran varsa nokia 603 e bak

calypso16

calypso16

Üye
aynen her kelimesine katılıyorum

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
sakın arkadaşım sakın öyle bi hata yapma android diye alma oyunları açmaz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu ekranı berbat kötü kalitesiz kamera çekimi vasat tarayıcısı acayip yavaş + flash player bile yok internetten video izleyemessin ayrıca şarjı da dayanmıyor son bişey daha telefonu kies görmüyor güncelleme yapamassın + başka bilgisayarlardan veri alışverişi yapamassın kardeş sakın alma ben 1 ay kullandım lanet ettim c6 01 telefonumu satıp android diye 700 tl peşin sayıp aldım köpek gibi pişman oldum şimdi n8 aldım ilaç gibi geldi bence öyle bi hata yapma android alacaksan da iyi bişey al ne bileyim 512 mb ram 1 ghz hız olsunda pişman olma sonra o kadar paran varsa nokia 603 e bak

bravo walla çok güzel kötülemişsin cihazı :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
zonewars77

zonewars77

Üye
kies son surumde sorun yok, dosya alisverisinde de. ister bluetooth ister usb. flash player destekleyen tarayicilar var. ekndi tarayicisi yavas. ama cesitli tarayicilar kullanmak daha iyi. sabit ram en dusuk 86,50. arkaplanda calisan uygulama sayisi artarsa ram kullanimi artar. pes 11 falan hikaye. istedigin her oyunu oyna. link konusunda yardimci olurum. son cikan surumu 290mb ram ile veriliyor. 2.3.6 android isletim sistemi.

slhtnr

slhtnr

Üye
kies son surumde sorun yok, dosya alisverisinde de. ister bluetooth ister usb. flash player destekleyen tarayicilar var. ekndi tarayicisi yavas. ama cesitli tarayicilar kullanmak daha iyi. sabit ram en dusuk 86,50. arkaplanda calisan uygulama sayisi artarsa ram kullanimi artar. pes 11 falan hikaye. istedigin her oyunu oyna. link konusunda yardimci olurum. son cikan surumu 290mb ram ile veriliyor. 2.3.6 android isletim sistemi.

Kardeşim son sürüm derken 5830i yimi kastediyorsun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bravo walla çok güzel kötülemişsin cihazı :sarıl:

kötülediğim yok arkadaşım bendeki olan sorunları yazdım :oke: android diye alacaklarsa bakmasınlar bile :good:arkadaş da alıp aynı sorunları yaşamasın forumdan birisi daha pişman olmuş ace alıpta pm attı senin yorumlarını okumadan aldım pişman oldum dedi :op:

----------Eklendi @ 01:16:42 ---------- Yazıldı @ 01:11:17 ----------

nasıl sorun yok kardeşim 2.3.3 yüklüyken kies telefonu görmüyor güncelleyecem gördügü zaman cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor ayrıca istedigi her oyunu oynayamaz kafanmı güzel senin tarayıcısı birazmı yavaş :kop: faceyi bile 30 40 saniyede açıyor + foruma girmeye kalksam 1 2 dakikada açılmıyor sabit ram 85 50 demişin bende 100 den aşşagı düşmüyor arkada açık uygulamarı kapatıyorum program ile en düşük 95 mb oldu arkadaşım şunuda unutmamak lazım şarj sorunu ciddi sen galaxy ace kullandıgından eminmisin kardeş son çıkan android sürümle 290(alt tarafı 11 mb artmış onuda android alır merak etme dostum) oluyomuş o sürümle birlikte ram kullanımı artar :oke: ayrıca telefonu başka bilgisayarlara bağlayamadım telefonu görmedi sadece kendi evimdeki bilgisayar gördü bu sorun bendemi var yoksa herkezdemi anlamadım

AYRICA ARKADAŞLAR CİHAZI KÖTÜLEMİYORUM ALIPTA MEMLUN KALANLAR OLABİLİR BENDEKİ SORUNLARI YAZDIM TELEFON ALACAK VARSA HATAYA DÜŞMESİN İLLAKI ALACAKSA ALSIN HERKEZİN ZEVKİ AYRIDIR FORUMDAN BİRİSİ YAZILARIMI OKUMADAN ALMIŞ ŞİMDİ MP ATTI ÇOK PİŞMANIM DİYE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADINIZ UMARIM :oke:

• Beğen
Tepkiler: abdullah155 ve Amaru Shady

kankka

Üye
    Konu Sahibi
kardeş öyle diyosunda youtube da falan videolar var adamlar oyunları gayet güzel oynuyolar bir çok yerde telefonu galaxy s ile karşılaştırıyolar sadece ekran çözünürlüğü düşükmüş birde yeni gelen İ sürümü ile birlikte 2.3.6 çıkmış ve ram artmış yani bilmiyorum kamerası falan sden daha iyi yani

calypso16

calypso16

Üye
kardeş öyle diyosunda youtube da falan videolar var adamlar oyunları gayet güzel oynuyolar bir çok yerde telefonu galaxy s ile karşılaştırıyolar sadece ekran çözünürlüğü düşükmüş birde yeni gelen İ sürümü ile birlikte 2.3.6 çıkmış ve ram artmış yani bilmiyorum kamerası falan sden daha iyi yani
iyide İ olmayanlar ne yapacak arkadaşın dediği gibi ram yine de yetersiz yeni sürüm olursa bir faydası olmayacak ki 5830 modeline

RS-2144

RS-2144

Üye
biraz bekle_düşün,arastır fiyat uygun gelirse galaxy ace PLUS fln al bari hacı :/

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
onu alcağına 100 tl ekle noe v al..

----------Eklendi @ 20:09:22 ---------- Yazıldı @ 20:09:07 ----------

neo v yani

RizeOnline

Üye
Arkadaşım belli bir sıkıntı yaşamışsın ama adama verdiğin telefon örneğide nokia 603 o kadar telefon içinde onumu öneriyorsun? Ben telefon işindeyim. Nokia 603 yerine C6-01 önersen mantıklı olurdu önerin. Ayrıca kankka arkadaşım Galaxy Ace Plus var şuan 832 Mhz işlemcili öyle her oyunu oynayamazsın ama uygulamalarda sana sıkıntı yaramaz. Fakat ben senin yerinde olsam bu paraya ikinci el Galaxy S I9000 alırım. Telefoncuları dolaş ya da internetten 650-700 arası temiz garantili bir ikinci el bulabilirsen Galaxy S al derim. Sıfır işine yaramayacak bir telefon almaktansa ikinci el temiz yüksek konfigürasyonlu bir cihaz alman daha mantıklıdır.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
calypso16

calypso16

Üye
Arkadaşım belli bir sıkıntı yaşamışsın ama adama verdiğin telefon örneğide nokia 603 o kadar telefon içinde onumu öneriyorsun? Ben telefon işindeyim. Nokia 603 yerine C6-01 önersen mantıklı olurdu önerin. Ayrıca kankka arkadaşım Galaxy Ace Plus var şuan 832 Mhz işlemcili öyle her oyunu oynayamazsın ama uygulamalarda sana sıkıntı yaramaz. Fakat ben senin yerinde olsam bu paraya ikinci el Galaxy S I9000 alırım. Telefoncuları dolaş ya da internetten 650-700 arası temiz garantili bir ikinci el bulabilirsen Galaxy S al derim. Sıfır işine yaramayacak bir telefon almaktansa ikinci el temiz yüksek konfigürasyonlu bir cihaz alman daha mantıklıdır.
evet 2.el galaxy s yada sII:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
100 daha ver canavar gibi neo v al 1 ghz hız 512 mb ram + sony bravia ekran teknolojisi var canavar gibi :) aceyi 2 ye çarpar

calypso16

calypso16

Üye
nerden alınabilir en uygun neo v

Kingmortall

Kingmortall

Üye

yeni nesilde 603 var 1 ghz hız 512 mb ram c6 01 tek artısı kamerası başka bi özelliği üstünmü :hmmm

ben 603 öneririm en azından 1 ghz oyunlarda takılma donma vs olmaz akar gider

android istiyosan kesinlikle neo v

nokia düşünürsen 603 :)

calypso16

calypso16

Üye
Kardeşim en uygunu haftasonları vatan bilgisayarda 742 lira ben al derim ben de alacağım bugünlerde inşallah güzel telefon.
eminmisiniz 900tl civarı

atarax29

Üye
bilip bilmeden konusmayin biraz arastirmaci olun orta ve ust sinif bir telefon ram gelince yeterli flash player ayarlamasini bilene var kies gorur gormesinede orjinal romdan cikarsan gormez su anda kiesde 2.3.6 var duyrulur piyasada bir suru hemde orjinalinden daha kaliteli romlar var android tek tercihiz olsun gerisi bos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...