bravo walla çok güzel kötülemişsin cihazı
kötülediğim yok arkadaşım bendeki olan sorunları yazdım

android diye alacaklarsa bakmasınlar bile

arkadaş da alıp aynı sorunları yaşamasın forumdan birisi daha pişman olmuş ace alıpta pm attı senin yorumlarını okumadan aldım pişman oldum dedi

----------Eklendi @ 01:16:42 ---------- Yazıldı @ 01:11:17 ----------
kies son surumde sorun yok, dosya alisverisinde de. ister bluetooth ister usb. flash player destekleyen tarayicilar var. ekndi tarayicisi yavas. ama cesitli tarayicilar kullanmak daha iyi. sabit ram en dusuk 86,50. arkaplanda calisan uygulama sayisi artarsa ram kullanimi artar. pes 11 falan hikaye. istedigin her oyunu oyna. link konusunda yardimci olurum. son cikan surumu 290mb ram ile veriliyor. 2.3.6 android isletim sistemi.
nasıl sorun yok kardeşim 2.3.3 yüklüyken kies telefonu görmüyor güncelleyecem gördügü zaman cihazınız kies üzerinden yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor ayrıca istedigi her oyunu oynayamaz kafanmı güzel senin tarayıcısı birazmı yavaş

faceyi bile 30 40 saniyede açıyor + foruma girmeye kalksam 1 2 dakikada açılmıyor sabit ram 85 50 demişin bende 100 den aşşagı düşmüyor arkada açık uygulamarı kapatıyorum program ile en düşük 95 mb oldu arkadaşım şunuda unutmamak lazım şarj sorunu ciddi sen galaxy ace kullandıgından eminmisin kardeş son çıkan android sürümle 290(alt tarafı 11 mb artmış onuda android alır merak etme dostum) oluyomuş o sürümle birlikte ram kullanımı artar

ayrıca telefonu başka bilgisayarlara bağlayamadım telefonu görmedi sadece kendi evimdeki bilgisayar gördü bu sorun bendemi var yoksa herkezdemi anlamadım
AYRICA ARKADAŞLAR CİHAZI KÖTÜLEMİYORUM ALIPTA MEMLUN KALANLAR OLABİLİR BENDEKİ SORUNLARI YAZDIM TELEFON ALACAK VARSA HATAYA DÜŞMESİN İLLAKI ALACAKSA ALSIN HERKEZİN ZEVKİ AYRIDIR FORUMDAN BİRİSİ YAZILARIMI OKUMADAN ALMIŞ ŞİMDİ MP ATTI ÇOK PİŞMANIM DİYE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADINIZ UMARIM