Galaxy Ace (GT-S5830) için SII v11 JB4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

fum1907

fum1907

Üye
hocam bu rootlamadan sonra telefon garanti dışı kalır diyorlar ?

alkana58

alkana58

Üye

KArdeş bende bu rom var senin romunu bunun üstüne kurabilir miyim bişey olur mu ?

alkana58

alkana58

Üye
kardeş indirme linkine tıklıyorum telekomünikasyon engellendi falan diye başka biryere upload etsen

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş indirme linkine tıklıyorum telekomünikasyon engellendi falan diye başka biryere upload etsen

DNS ayarlarını 8.8.8.8/4.4.8.8 şeklinde değiştir girersin.Eğer bilmiyorsan nasıl değiştirileceğini anlatayım;

Bilgisayardan ağ ve paylaşım merkezini aç, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'e tıkla, yerel ağ bağlantısının üzerine sağ tıkla, özelliklere tıkla, internet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)'ü seç, özelliklere tıkla, DNS'leri kullan seçeneğini işaretle,

Tercih edilen DNS sunucusu : 8 . 8 . 8 . 8
Diğer DNS sunucusu: 4 . 4 . 8 . 8 şeklinde değiştir.Çıkarken doğrula seçeneğini işaretleyip tamam'a tıkla artık girebilirsin :)

RaMMs_46

Üye
Rom güzel Videoda izledim Gibi olmadı ama bende Xperia tized romun üstüne kurdum ama performansı çok yawaş kasmalar oldu bu konudda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
format atarsan düzelebilir

akpks

Üye
Rom linkine tıklıyorum site açılıyo indirme dügmesi geliyo ama üyelik istiyor. Bu romu çok beğendim bir türlü indiremiyorum.

ceza4758

Üye
cwm yüklerken installation aborted hatasını alıyorum

ferhatveferhat

Üye
indiremedim

rufus1

Üye
Kurdum ama sürekli kendini yeniden başlatıyor neden böyle ?

f7hkb

Üye
2.3.6 romu forumdaki sizin konunuzdan bakarak yaptım oldu herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ancak bu romu attığımda herşeyi tam yaptım sayılır Advanced -> Dalvik cache yapın birtek burayı bulamadım ve yapmadan romu yükledim ancak tuş takımı hatası verdi ne yapmalıyım ?

bakkal77

Üye
CWM linki ölmüş arkadaşlar.link yenıleyebiir misnizBunu yükledim.telefon açıldı.1dk sonra reset atmaya basladı.kapanıyor reset atıp açılıyo hiçbi yere tıklıyamadan tekrar reset atıyor.eski 2.3.6 ya döndürüdm tekrar...buradaki root dosyasında sorun var sanırım yüklerken ınstaling aboiving mi ne diyo

umutpar

Üye
Ben dün yükledim üstteki sorunların bir tanesiyle bile karşılaşmadım çok güzel herşeyi sorunsuz çalışıyo teşekkürlerkardeş kerneli kurduktan sonra tel kilit ekranında kalıyo ne yapmam gerek açıklarmısın lütfen

frdgngr

frdgngr

Üye
sağol kardeşim

Üst Alt