Galaxy Ace (GT-S5830) için SII v11 JB4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

bey@ztilki

Üye
merhaba. öncelikle teşekkür ederim güzel bir rom paylaşımı. ancak usb bellek olarak görmüyor. bilgisayarda veya telefonun usb girişinde problem yok . 4.2.1 olarak cynojenmode vardı problem olmadan çalışıyordu. bunda donanım bulmuyor. elinde driveri varsa paylaşırsan sevinirim.

çomolokko

Üye
kardeş swap ve ext dosyalarını destekliyor mu ?

bnerdem

bnerdem

Üye
rootlu olmasına gerek var mı telefonun. CWM yi yükledikten sonra yeniden başlatınca eski recovery mod eskiye dönüyo

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu olmasına gerek yok kardeş
Recorvery olayını pek anlayamadım eğer eskiye dönüyorsa recorveryi yüklediğini nereden anlıyorsun

wonder42

Üye
samsung galaxs S5830i yede olurmu

wonder42

Üye
:tşk:

scandall20

Üye
Kardesim 5830i yokmu s3 rotu yaa cıkarın bide bizde kullanalım

mavu

Üye
Usta öncelikle kolay gelsin!
S5830'a bu romu yüklemenin sakıncası varmıdır? Varsa nedir?
Telefonda çalışmayan herhangi bir fonksiyon oluyormu uzun süredir kullanan bi arkadaş yorumlarını yazabilir mi?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Usta öncelikle kolay gelsin!
S5830'a bu romu yüklemenin sakıncası varmıdır? Varsa nedir?
Telefonda çalışmayan herhangi bir fonksiyon oluyormu uzun süredir kullanan bi arkadaş yorumlarını yazabilir mi?
usb görmüyor başka bi sıkıntı yok

ebabil taran ga

Üye
teşekkür ederim.

KIRANLIK

Üye
arkadasim ben yukleyemedim zip dosyalarini gormuyor bi yardim etsen cok iyi olacak simdiden tesekkurler

bilal_yasin

Üye
selam bu romu yükleme yaptım telefon acılmıyo ölece kalıyo anlamadım yardım bekliyorum ?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ben yukleyemedim zip dosyalarini gormuyor bi yardim etsen cok iyi olacak simdiden tesekkurler
kardeş zaten samsungun orjinal romuda zip görmüyorki :) ama xplore uygulamasını yüklersen zip dosyalarını görebilirsin :)

- - - Eklendi - - -

selam bu romu yükleme yaptım telefon acılmıyo ölece kalıyo anlamadım yardım bekliyorum ?
recorvery ekranına gelip önce wipe data/factory reset yap sonra reboot system now deyip telefonu yeniden başlat :)

poyraz4293

Üye
kardeş benim tel 5830i tarifinize göre yükledim tel açılış ekranı geliyo orda kalıyo tekrar wipe/data factori reset yaptım açılmıyor ne yapmam gerekiyor ??

bluehands33

Üye
yükledim,çok güzelmiş , sağol

r4pemin9

Üye
romu sorunsuz yükledim fakat bluetooth çalışmıyor.nasıl düzeltebilirim??

Üst Alt