kardeş recorvery ekranından yapdostum kernel konusunda yardıöcı olur musun? önceki yorumumda belirtmiştim
kardeş recorvery ekranından yap
install zip from sd card
chose zip from sd card
sonra kerneli seç ve yese bas işlem tamam
kardeş yeni konu açacam az bekle elimde süper bi rom var ve sonuna kadarda arkasındayımbu şekilde de yaptım telefon açılışta beyaz ekranda kalıyor ve açılış ekranı gelmiyor. sen yaptın mı ve pil ne kadar dayanıyor.ayrıca yetersiz bellek uyarısı da vermeye baladı.sadece facebook yüklü telefonumda.bunlara çözüm varsa önerilerini bekliyorum![]()
tuchwiz hata veriyo beyler yüklemeyin ! ana ekran sürekli kapatılıyor hatası weriyo...
ben yükledim bende öyle bir hata gerçekleşti. sizdede aynısını yaparmı bilemem... Kolay gelsin.

link hatasını ne zama düzeltirsin?
kardeş ben zaten daha öncede söylemiştim touchwizin hata verdiğini 2 saat filan kullan geçerStabil degil boşuna yüklemeyin iki de bir touch wiz sorunu veriyor zaman kaybı, yine de paylaşım için teşekkürler
al kardeş uzun batarya ömrü sağlayan kernel:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
recorvery ekranına gel
install zip from sd card
chose zip from sd card
sonra kerneli seç ve yese bas işlem tamam
rehbere girince menüye bas içe dışa aktar var ona bas sonra sim karttan içeri var ona bas kişiler çıkınca yine menüye bas ve tümünü aktar deBatarya ile benim de başım dertte. Bu kernel'i direk Tibumod üzerine mi yüklüyoruz? Yoksa başka bir rom üzerine yüklesek de olur mu?
- - - Eklendi - - -
Yükledim çok da beğendim. Fakat Sim Rehberine ulaşamıyorum. Bunu nasıl düzenleyebilirim?
kardeş bugüne kadar gördüğüm en güzel rom apocalypse rom,kardeşim telefonda sadece whatsapp yüklü su anda telefon hafızası 35 mb ve hiç program yüklenmiyor.hafıza yetersiz diyor.facebook dahi kuramadım.çözüm var mıdır acaba yoksa da sorunsuz bir rom tavsiyen var mı görsellik ön planda olmalı tabi![]()
rehbere girince menüye bas içe dışa aktar var ona bas sonra sim karttan içeri var ona bas kişiler çıkınca yine menüye bas ve tümünü aktar de
- - - Eklendi - - -
kardeş bugüne kadar gördüğüm en güzel rom apocalypse rom,
hem görsellik hemde işlev bakımından süper konularımda var açmıştım

Kardeş şuan apocalypse romu kullanıyorum herşey süper şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadımKardes kamera wifi calisiyor mu peki dedigin romda ?yani calismayan birsey var mi