Galaxy Ace (GT-S5830) için SII v11 JB4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

ozerkPLC

ozerkPLC

Üye
merhabalar bu dosyayı ındırıyorum bunu hafıza kartına mı atacagım zıplı sekılde kurulum gıbımı yukleyeyım power tusu ve home tusuna basarak acıptamı kurayım bır yazarsanız sevınırım

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartının ana dizinine kopyala yani hiç bir klasöre atma sonrasını zaten anlattım

nefred

Üye
dostum kernel konusunda yardıöcı olur musun? önceki yorumumda belirtmiştim

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
dostum kernel konusunda yardıöcı olur musun? önceki yorumumda belirtmiştim
kardeş recorvery ekranından yap
install zip from sd card
chose zip from sd card
sonra kerneli seç ve yese bas işlem tamam

nefred

Üye
kardeş recorvery ekranından yap
install zip from sd card
chose zip from sd card

bu şekilde de yaptım telefon açılışta beyaz ekranda kalıyor ve açılış ekranı gelmiyor. sen yaptın mı ve pil ne kadar dayanıyor.ayrıca yetersiz bellek uyarısı da vermeye baladı.sadece facebook yüklü telefonumda.bunlara çözüm varsa önerilerini bekliyorum ;)

Kambaa

Üye
tuchwiz hata veriyo beyler yüklemeyin ! ana ekran sürekli kapatılıyor hatası weriyo...
ben yükledim bende öyle bir hata gerçekleşti. sizdede aynısını yaparmı bilemem... Kolay gelsin.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
bu şekilde de yaptım telefon açılışta beyaz ekranda kalıyor ve açılış ekranı gelmiyor. sen yaptın mı ve pil ne kadar dayanıyor.ayrıca yetersiz bellek uyarısı da vermeye baladı.sadece facebook yüklü telefonumda.bunlara çözüm varsa önerilerini bekliyorum ;)
kardeş yeni konu açacam az bekle elimde süper bi rom var ve sonuna kadarda arkasındayım

- - - Eklendi - - -

tuchwiz hata veriyo beyler yüklemeyin ! ana ekran sürekli kapatılıyor hatası weriyo...
ben yükledim bende öyle bir hata gerçekleşti. sizdede aynısını yaparmı bilemem... Kolay gelsin.

kardeş keşke önceki mesajları okuyup yazsaydın diğerlerindede aynı sorun var 1-2 saat kullan sorun çözülür bendede aynı sorun vardı çözüldü :)

nefred

Üye
Merakla bekliyorum dostum yeni konunu :)

omersoylemez

Üye
kardeşim kerneli cwmden yükledim hata verdi recoveryden yükledim tel kapandı. nasıl yapcaz bu kernel işini?

• Beğen
Tepkiler: nefred

axi_dewil

Üye
yükleme linki hata veriyor bi zahmet ilgilenirmisiniz??

hsynslk

hsynslk

Üye
link hatasını ne zama düzeltirsin?

mamulyan84

Üye
Stabil degil boşuna yüklemeyin iki de bir touch wiz sorunu veriyor zaman kaybı, yine de paylaşım için teşekkürler

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Stabil degil boşuna yüklemeyin iki de bir touch wiz sorunu veriyor zaman kaybı, yine de paylaşım için teşekkürler
kardeş ben zaten daha öncede söylemiştim touchwizin hata verdiğini 2 saat filan kullan geçer

kurbagaprens

Üye
al kardeş uzun batarya ömrü sağlayan kernel:
recorvery ekranına gel
install zip from sd card
chose zip from sd card

Batarya ile benim de başım dertte. Bu kernel'i direk Tibumod üzerine mi yüklüyoruz? Yoksa başka bir rom üzerine yüklesek de olur mu?

- - - Eklendi - - -

Yükledim çok da beğendim. Fakat Sim Rehberine ulaşamıyorum. Bunu nasıl düzenleyebilirim?

nefred

Üye
kardeşim telefonda sadece whatsapp yüklü su anda telefon hafızası 35 mb ve hiç program yüklenmiyor.hafıza yetersiz diyor.facebook dahi kuramadım.çözüm var mıdır acaba yoksa da sorunsuz bir rom tavsiyen var mı görsellik ön planda olmalı tabi :)

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ile benim de başım dertte. Bu kernel'i direk Tibumod üzerine mi yüklüyoruz? Yoksa başka bir rom üzerine yüklesek de olur mu?

- - - Eklendi - - -

Yükledim çok da beğendim. Fakat Sim Rehberine ulaşamıyorum. Bunu nasıl düzenleyebilirim?
rehbere girince menüye bas içe dışa aktar var ona bas sonra sim karttan içeri var ona bas kişiler çıkınca yine menüye bas ve tümünü aktar de

- - - Eklendi - - -

kardeşim telefonda sadece whatsapp yüklü su anda telefon hafızası 35 mb ve hiç program yüklenmiyor.hafıza yetersiz diyor.facebook dahi kuramadım.çözüm var mıdır acaba yoksa da sorunsuz bir rom tavsiyen var mı görsellik ön planda olmalı tabi :)
kardeş bugüne kadar gördüğüm en güzel rom apocalypse rom,
hem görsellik hemde işlev bakımından süper konularımda var açmıştım

nefred

Üye
rehbere girince menüye bas içe dışa aktar var ona bas sonra sim karttan içeri var ona bas kişiler çıkınca yine menüye bas ve tümünü aktar de

- - - Eklendi - - -

kardeş bugüne kadar gördüğüm en güzel rom apocalypse rom,
hem görsellik hemde işlev bakımından süper konularımda var açmıştım

Kardes kamera wifi calisiyor mu peki dedigin romda ?yani calismayan birsey var mi

yunus96

yunus96

Üye
kamerada video çekiminde bozukluk var kayıda geçiyor fakat kayıdı durduğun an telefon donup kalıyor diğer konularda rom çok güzel şarjı hızlı yiyo ramı baya dolduruyo geri bütün konularda stabil bir rom fakat şu kamerada video çekimi düzeltilirse bence harika bi rom özellikle fotoğraf çekmesi mükemmel.. :)

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Kardes kamera wifi calisiyor mu peki dedigin romda ?yani calismayan birsey var mi
Kardeş şuan apocalypse romu kullanıyorum herşey süper şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım

Üst Alt