Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace almalımıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozifb
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Ace almalımıyım?
samsung Galaxy Ace araştırdım ve güzel telefona benzio 1 kaç hafta sonra almayı düşünüyorum sizce almalımıyımı?yoksa tl öneren warmı
Reşwan
Emekli Yönetici
camera tuşu yok, 5 megapixel gibi değil, ekranı parlak canlı, ses kalitesi zayıf, işlemcisi hızlı, internet falan hızlı, android işletim, kasa yapısıda geniş. ne istediğini iyi düşün ona göre al
OğuzcanAbi
Üye
bence piyasada parasına değer bi telefon
fireman87
Üye
Bence o özelliklere o kadar para verilmez yaklasık 750 lira, daha iyi bişey alabilirsin..
camera tuşu yok, 5 megapixel gibi değil, ekranı parlak canlı, ses kalitesi zayıf, işlemcisi hızlı, internet falan hızlı, android işletim, kasa yapısıda geniş. ne istediğini iyi düşün ona göre al
tespit çok iyi. ne için smartphone alacaksın önemli olan bu. müzik dinlemek için mi, fotoğraf çekmek için mi, oyun oynamak için mi, internette gezinmek için mi? yoksa alo desin içinde biraz şundan biraz da bundan olsun mu diyorsun? galaxy ace fiyatı 750 tl civarı. samsungun boyayıp boyayıp satmaya çalıştığı modellerinden bir tanesi bana göre. hemen hemen aynı özelliklere sahip olan huawei x5 550 tl civarında satılıyor. tasarımı felan da oldukça başarılı. he yok bu özellikler beni sarmadı dersen bütçeni biraz daha arttırabileceksen lg optimus black tavsiye ederim.