galaxy ace aldım sizce iyi etttimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gamerjex

Üye
nokia telefondan android sisteme geçmek güzel ama o telefon kesinlikle 750 tl etmez.. en basit örneği 560 liralık ideos x5 ondan 1 gömlek üstündür :( ama pişman olmazsın android sonucta hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

navti

navti

Üye
Bende dusnuyom ace de fiyati biraz dusunduruyo

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
nokia telefondan android sisteme geçmek güzel ama o telefon kesinlikle 750 tl etmez.. en basit örneği 560 liralık ideos x5 ondan 1 gömlek üstündür :( ama pişman olmazsın android sonucta hayırlı olsun..

iyi diyosunda huawei ideos bulamadım be kardeşim elektro marketlerde yok türkcele sordum yok nerede bu telefon

Gamerjex

Üye
iyi diyosunda huawei ideos bulamadım be kardeşim elektro marketlerde yok türkcele sordum yok nerede bu telefon
x5 fazla bulunmuyor haklısın.. ace kötü telefon değil kimsede kötü diyemez ama fiyat konusu biraz abartılı.. artık bosver almısın android sistemin tadını çıkar : )

Uqur5445

Üye
yakında sorunları cıkar ortaya nokia ya donersin:)

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0 ve Kingmortall
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Symbian bölümündekilerde bunu çok yaşıyorum.Gelmiş karşımda N8 Galaxy Nexusdan üstündür diyor.:kop:Sonrada en berbat Androidi ellerine alınca bakakalıyorlar.Bu arada hayırlı olsun.Keşke biraz araştırıp ideos x5 alsaydın.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Symbian bölümündekilerde bunu çok yaşıyorum.Gelmiş karşımda N8 Galaxy Nexusdan üstündür diyor.:kop:Sonrada en berbat Androidi ellerine alınca bakakalıyorlar.Bu arada hayırlı olsun.Keşke biraz araştırıp ideos x5 alsaydın.
ben mi söyledim onu :hmmm ayrıca en berbat android bu değil :oke:

cyber

cyber

Üye
bence o fiyatı hak etmiyo

Gamerjex

Üye
tamam herkes fiyatını hak etmiyor demiş daha adamın moralini bozmaya gerek yok.. bide olaya şöyle bakalım adamda para var almıs öyle kötü bir telefonda değil parada sorun değilse nokia telefondan android sisteme geçerek büyük iş yapmış :)

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tamam herkes fiyatını hak etmiyor demiş daha adamın moralini bozmaya gerek yok.. bide olaya şöyle bakalım adamda para var almıs öyle kötü bir telefonda değil parada sorun değilse nokia telefondan android sisteme geçerek büyük iş yapmış :)

zaten bende kalmaz en fazla 5 ay sonra sony ericsson xperia arc alırım :)

mehmetgoklu

Üye
:) Ben de Ace Kullanıyorum ama hiç de değiştirmeye niyetim yok. Haftada bir Rom değiştiriyorum :)
Nokiaymış, Symbianmış... Halt etmiş bunlar. Hayatımın doğrusu oldu bu telefon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...