olması lazım yoksada marketten yüklersin
fiyatıda iyi olursa alcam 768 ram çift çekirdek işlemci cortexa9 800 mhz ama overclock yaparım 1ghz yeterAce 2 iyi diyorlar![]()
arkadaşım bnce ace 2 neo vden daha ii derken özelliklere iyi bak neo v de 1 ghz işlemci var ace 2 de 800mhz çift çekirdekli olmasına rağmen tek çekirdek 1ghz olan neo vde kıyaslamada yüzde 20 daha hızlı gözüküyor sen overlock yapıp 800 mhz artırana kadar 1ghz overlock yap daha ii olur bir eksisi neo v nin 512 ram var ama ace 2 deki 768 overlock yapılmış hali çünkü 768 mb gibi bir ram yok serviste çalıştığımdan biliyorum nası pc lerde 768 gibi küsüratlı ram olunca overlocklu oluyor telefonlarda da öle bn ii düşün derim ace 2 den gayet üstün neo v birde ayrıca samsung un ekran kalitesi sony ninkinden düşük ne kadar amolet olsada sony bravia engine teknolojisi amoledi solluyor sana aşağıda hem ekran kalitesi farkını hemde ace 2 ve neo v kıyaslamasını gösteren link atacağımfiyatıda iyi olursa alcam 768 ram çift çekirdek işlemci cortexa9 800 mhz ama overclock yaparım 1ghz yeter
ben sana grafik işlemcisinden bahsetmedim videodaki karşılaştırmada ekran parlaklığı ve kontrastan bahsettim ayrıca grafik işlemcisini şu anda bi önemi yok çünkü en yüksek oyuna bile neo v ninki yetiyo anca 2 seneye çok yüksek oyunlar çıkar o zamanda kim bilir ne telefonlar çıkar

şöle düşün şimdi oyunlara 400 mhz işlemci yetio diyelim 1 ghz işlemci varsa telefonunda oooooo 2 sene idare edersin telefonun 2ghz işlemci olsa nolcak 1ghz aynı kalitede çalıştırcak 2 ghz de anladınmı olayı bak birde telefonlara bakmaya gittiğinde neo v ile ace2 nin tema arayüzüne bak sony nin harika samsung un ki basit görceksinhmm neo v daha uygun gibi ama kararsızım valla![]()
şöle düşün şimdi oyunlara 400 mhz işlemci yetio diyelim 1 ghz işlemci varsa telefonunda oooooo 2 sene idare edersin telefonun 2ghz işlemci olsa nolcak 1ghz aynı kalitede çalıştırcak 2 ghz de anladınmı olayı bak birde telefonlara bakmaya gittiğinde neo v ile ace2 nin tema arayüzüne bak sony nin harika samsung un ki basit görceksin
valla bilmiom o uygulamaya konulduğu zaman yapan arkadaşlardan öğrenirizbirde bişey sorcam sony xperia ailesine ömür boyu kullanacağı 50 gb sanal bellek vercek bu nasıl kullanılacak aynı hafıza kartı gibi kullanabilirmiyiz yoksa kullanmadıklarımızı oraya mı sallayacaz