galaxy ace 2 vs neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 vs neo v
arkadaşlar ikisi arasında kaldım ace 2 almaya karar verdim nasıl sizce ace 2 nerde bulabilirm

klongs

klongs

Üye
ace 2 daha türkiyeye gelmedi

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bu ay geleceği söyleniyor ben telefonu temmuz gibi alcam

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yerinde olsam Ace 2'yi beklerdim.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
evet ace 2 yi bekliyorm her türlü üstün neo v den

- - - Eklendi - - -

ace 2 de flash player 11.1 var mı

klongs

klongs

Üye
olması lazım yoksada marketten yüklersin

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
olması lazım yoksada marketten yüklersin

ace plus 850 gibi fiyatı var çok yüksek ace 2 de en az 1000 gibi fiyat olabilirmiş ama bu fiyat fazla bence sizce ace 2 nin fiyatı ne olabilir

klongs

klongs

Üye
avrupada 250 euro 850 falan olur

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ace 2 iyi diyorlar :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
şu an antalyada telefoncularda optimus 3d 1000 tl civarı ve bu iki cihazdanda iyi.

enes-1907

enes-1907

Üye
fiyatıda iyi olursa alcam 768 ram çift çekirdek işlemci cortexa9 800 mhz ama overclock yaparım 1ghz yeter
arkadaşım bnce ace 2 neo vden daha ii derken özelliklere iyi bak neo v de 1 ghz işlemci var ace 2 de 800mhz çift çekirdekli olmasına rağmen tek çekirdek 1ghz olan neo vde kıyaslamada yüzde 20 daha hızlı gözüküyor sen overlock yapıp 800 mhz artırana kadar 1ghz overlock yap daha ii olur bir eksisi neo v nin 512 ram var ama ace 2 deki 768 overlock yapılmış hali çünkü 768 mb gibi bir ram yok serviste çalıştığımdan biliyorum nası pc lerde 768 gibi küsüratlı ram olunca overlocklu oluyor telefonlarda da öle bn ii düşün derim ace 2 den gayet üstün neo v birde ayrıca samsung un ekran kalitesi sony ninkinden düşük ne kadar amolet olsada sony bravia engine teknolojisi amoledi solluyor sana aşağıda hem ekran kalitesi farkını hemde ace 2 ve neo v kıyaslamasını gösteren link atacağım

Ekran kontrastı kıyaslaması yüzde 30 luk bir fark göreceksin

buda özellikl kıyaslaması

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ace 2 daha mantıklı gibi fiyatıda iyi olursa ama Android 4 ve üzerine güncellenemeyecegi söyleniyor ne kadar dogru bilmiyorum.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
neo v değil ki video da ki ace2 de mali400 gpu var adreno 220 ile yarışıyo neo v de ise adreno 205 gpu var ram da ace 2 de en az 500 mb boş yer kalır neo v de 200 kalıyo ama kullanmadığım için bilemicem

enes-1907

enes-1907

Üye
ben sana grafik işlemcisinden bahsetmedim videodaki karşılaştırmada ekran parlaklığı ve kontrastan bahsettim ayrıca grafik işlemcisini şu anda bi önemi yok çünkü en yüksek oyuna bile neo v ninki yetiyo anca 2 seneye çok yüksek oyunlar çıkar o zamanda kim bilir ne telefonlar çıkar

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ben sana grafik işlemcisinden bahsetmedim videodaki karşılaştırmada ekran parlaklığı ve kontrastan bahsettim ayrıca grafik işlemcisini şu anda bi önemi yok çünkü en yüksek oyuna bile neo v ninki yetiyo anca 2 seneye çok yüksek oyunlar çıkar o zamanda kim bilir ne telefonlar çıkar

hmm neo v daha uygun gibi ama kararsızım valla :)

enes-1907

enes-1907

Üye
hmm neo v daha uygun gibi ama kararsızım valla :)
şöle düşün şimdi oyunlara 400 mhz işlemci yetio diyelim 1 ghz işlemci varsa telefonunda oooooo 2 sene idare edersin telefonun 2ghz işlemci olsa nolcak 1ghz aynı kalitede çalıştırcak 2 ghz de anladınmı olayı bak birde telefonlara bakmaya gittiğinde neo v ile ace2 nin tema arayüzüne bak sony nin harika samsung un ki basit görceksin

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
şöle düşün şimdi oyunlara 400 mhz işlemci yetio diyelim 1 ghz işlemci varsa telefonunda oooooo 2 sene idare edersin telefonun 2ghz işlemci olsa nolcak 1ghz aynı kalitede çalıştırcak 2 ghz de anladınmı olayı bak birde telefonlara bakmaya gittiğinde neo v ile ace2 nin tema arayüzüne bak sony nin harika samsung un ki basit görceksin

birde bişey sorcam sony xperia ailesine ömür boyu kullanacağı 50 gb sanal bellek vercek bu nasıl kullanılacak aynı hafıza kartı gibi kullanabilirmiyiz yoksa kullanmadıklarımızı oraya mı sallayacaz

enes-1907

enes-1907

Üye
birde bişey sorcam sony xperia ailesine ömür boyu kullanacağı 50 gb sanal bellek vercek bu nasıl kullanılacak aynı hafıza kartı gibi kullanabilirmiyiz yoksa kullanmadıklarımızı oraya mı sallayacaz
valla bilmiom o uygulamaya konulduğu zaman yapan arkadaşlardan öğreniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt