Ben Ace 2 kullanıyorum.Cihazdan genel olarak memnunum.Tek eksiği kamerasında zoom yok onu da harici programlarla halledebiliyorsun.İşletim sistemi olarak biri Android biri İOS.Bence Android daha iyi yani bir çok ek özellik kazandırıyor.Dediğim gibi Ace 2 bence daha iyi.Iphone'ın karizması hariç pek bişeyi yokarkadaslar internetten baktim iki telefona da ve galaxy ace 2 cift cekirdek yani iki cekirdegide toplarsak 1600ghz iphone 4 ise tek cekirdek 1000ghz fakat iphoneni biraz cozunurlugu yuksek sizce hangisi daha iyi bence ace2..
Dedim dedim dinletemedimios icin yeterli 1000mhz.android malum sistemi somuruyorayrica 800x2:1600mhz diye bi sey yok.oyle olmuyor

Benim örneko zaman galaxy s3 1.4 x 4 _ 4.16 ghz işlemci maşallah![]()

Gözünde optik lens var galiba
yav ben hala anlamadimcift islemci ne oluyo o zaman ne ise yariyo?
biri guzelce bi anlatsin iphone 4 e ozaman hak veririm
![]()
bence s2 ip4'ten her türlü daha iyidir,yapma bunu![]()
![]()
Hayır rahatça sayılıyor. Not2 de bile biraz yakindan bakıp saymaya çalıştım ppi değeri sağolsun engelledi. Telefonların heryerini kurcaladigim için bjnu yapabiliyorum. Gerçi her normal insan görebilir pikselleri görmüyorum diyende bir sorun var.
Arkadaşım nere bakıp saydığını söyleyebilir misin bende saymayı deneyeceğim normal insan gözüyle

o zaman galaxy s3 1.4 x 4 _ 4.16 ghz işlemci maşallah![]()

s3mini de ekranın zayıf kalmasının nedeni kullanılan ekranın piksel diziliminin farklı olması. pentile denilen bir özellik ile ekranda ufak bir sahtekarlık yapılmış. mesela aynı teknoloji s3 de de var ama onun çözünürlüğü 1280*720 olduğu için daha iyi. hatta s3 ilk çıktığında neden s2 gibi süper amoled plus kullanılmadığı çok konuşulup küçük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. pentile teknolojisini araştırırsan anlarsın.Arkadaşım nere bakıp saydığını söyleyebilir misin bende saymayı deneyeceğim normal insan gözüyle
arkadaslar internetten baktim iki telefona da ve galaxy ace 2 cift cekirdek yani iki cekirdegide toplarsak 1600ghz iphone 4 ise tek cekirdek 1000ghz fakat iphoneni biraz cozunurlugu yuksek sizce hangisi daha iyi bence ace2..
Konunun amacı nedir? Cihaz değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa cihaz kötülemeye mi çalışıyorsunuz.
Konuyla ilgili bilgi edinmeniz için öncelikle işlemcilerin mhz değerleri, çekirdek sayısı ile çekirdek başına düşen hızın çarpımıyla bulunmadığını söyleyeyim. 800Mhz lik çift çekirdekli bir işlemci normal şartlar altında 1200mhz tek çekirdekli işlemciyle kafa kafaya geliyor gibi görünse de yaptıkları işlem farklıdır. Ayrıca ios ve android sistemlerinin çalışma şekilleri ve ihtiyaçları da farklıdır. Ios donanımı kullanım konusunda daha performanslı olduğundan dolayı ve Android kullanmış olduğu sistem gereği işlemlerin bir ara dönüştürmeye mağruz kalması sebebiyle uygulamada Ios un kullandığı 1000 Mhzlik işlemci, Android kullanan 1600 mhzlik başka bir işlemciyle hemen hemen aynı performansı verebilmektedir. Yani herşey donanımdaki rakamlarla olmaz. Sistem optimizasyonu da performans için önemlidir.