Telefon Tavsiyesi galaxy ace 2 mi iphone 4 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 mi iphone 4 mu?
arkadaslar internetten baktim iki telefona da ve galaxy ace 2 cift cekirdek yani iki cekirdegide toplarsak 1600ghz iphone 4 ise tek cekirdek 1000ghz fakat iphoneni biraz cozunurlugu yuksek sizce hangisi daha iyi bence ace2..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence s advanced al yada ıphone 4 s3 minide güzel o fiyatlara

aleranol

aleranol

Üye
Herşey donanım değil. 1.6ghz in sadece % 60ini kullanıyor android. Yani iphone 4 daha iyi. Hem çözünürlük hem de oyun desteği ip4 daha iyi. Zateb ip4 s2 ile kapisan telefon. Yani ace 2 den daha iyi. O fiyata da bence s3mini ye bak.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
Herşey donanım değil. 1.6ghz in sadece % 60ini kullanıyor android. Yani iphone 4 daha iyi. Hem çözünürlük hem de oyun desteği ip4 daha iyi. Zateb ip4 s2 ile kapisan telefon. Yani ace 2 den daha iyi. O fiyata da bence s3mini ye bak.

katılıyorum iphone 4 daha iyi

doruk944

doruk944

Üye
Bencede iphone 4 al yada düşünürsen s3 miniye bak

skywalker06

skywalker06

Üye
ace 2 değilde şu an s3 miniyi tavsiye ederim çok güzel telefon

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
:D siz beni yanlis anladiniz bende zaten ace2 var fakat hangidi daha iyi diye sormustum. Bence ace2 iphone4 e esit bi telefon ekran cozunurlugu cok az bisi dusuk ama cift cekirdek olmasida buyuk bi avantaj birde arkide iphone 4 var nova3 te kasiyor bende tın yok intermettede hizli birde appstorede cogu sey parali ve dis mekanlara kapali bir sistemi var. Androidde ise istedigin programin apksini indirebiliyosun.

erhank98

erhank98

Üye
ace 2 neymiş :D al iphone 4 rahatına bak

skywalker06

skywalker06

Üye
:D siz beni yanlis anladiniz bende zaten ace2 var fakat hangidi daha iyi diye sormustum. Bence ace2 iphone4 e esit bi telefon ekran cozunurlugu cok az bisi dusuk ama cift cekirdek olmasida buyuk bi avantaj birde arkide iphone 4 var nova3 te kasiyor bende tın yok intermettede hizli birde appstorede cogu sey parali ve dis mekanlara kapali bir sistemi var. Androidde ise istedigin programin apksini indirebiliyosun.
iphone 4'e jailbreak yaptın mı da istediğin oyunu indirip atıyorsun jailbreaksiz ios kullanılmaz :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
ka_za

ka_za

Üye
Ace 2 deki ghz nasıl okadar yüksek?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
iphone 4

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
nasil okadar yuksekmis?? yuksek iste. jellybreak garantindisi birakiyo hem onu bosver ace2 nin islemci hiziniyi + gpu su cok daha iyi mali-400gpu s3unkiyle ayni gpuda

osmanmert99

osmanmert99

Üye
S3 mini telefon mu ya pixelleri sayılıyor

ka_za

ka_za

Üye
nasil okadar yuksekmis?? yuksek iste. jellybreak garantindisi birakiyo hem onu bosver ace2 nin islemci hiziniyi + gpu su cok daha iyi mali-400gpu s3unkiyle ayni gpuda

Abuk subuk konusma oc falan olmadan ghz 800 müş

avcitalip

avcitalip

Üye

bence s2 ye baksın s3 mini biraz samsung'un stratejik oyunu gibi görünüyor çünkü s3'ün kendisinden çok sattı şimdi maddi durumu çok iyi olmayanlara s3 mini satmaya çalışıyor :evet:

Samet.25

S3 mini al kardesim ayni paraya geliyo

aleranol

aleranol

Üye

bence s2 ye baksın s3 mini biraz samsung'un stratejik oyunu gibi görünüyor çünkü s3'ün kendisinden çok sattı şimdi maddi durumu çok iyi olmayanlara s3 mini satmaya çalışıyor :evet:
Katılıyorum. Ancak arkadaşa dönersek emin olki ace2 ip4ten kötü. 2 çekirdek ios vs androidde hiçbirşey. Not2 1.6ghz 4 çekirdek ancak apple in ip5 inin 1.2ghz 2 çekirdekli islemcisinden az önde. Üstelik android donanımı tam kullanamaz iken bu iyice kötü oluyor.

- - - Eklendi - - -

Kaçkere baktında pikselleri saydın.Atmayın kardeşim milleti yanlış yönlendirmeyin

Ben saydim 38 da sıkıldım da bıraktım. C7yi de aynı sayardim onu da 150ye kadar saydim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt